artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 19. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Kritikán aluli játékvezetés a junior kézisek meccsén.

Nem sok babér termett a szombaton Demecserben vendégszerepelt férfi kézilabdásainknak. A legutóbbi hazai meccsükön a jóval erősebb Hajdúböszörményt magabiztosan legyőző felnőttek ezúttal lényegesen gyengébben játszottak tudásuknál és a végén négygólos vereséget szenvedtek

Demecser-BMSE 30-26 (13-11)

Demecser: Suller – Csébi  9, Búzás B. 3, Nagy M. 5, Havel F. 1, Kovács Zs.7 (4), Balogh 5

Csere: Kovács Ferenc, Kovács L., Tardi, Búzás D., Kósa, Szuharev, Havel K., Molnár, Prekuta (kapus)

BMSE :Ékes - JAKAB 6, Kovács Ferenc 4, Varga 4, Dandé 1, Papp 5, Kovács Z. 1

Csere: PARDI 4, Bácsó, Békési, Pekárovics 1, Tóth (kapus), MEZŐ (kapus), Balibán, Zákány, Nagy D.

Hétméteresek: 4/4 illetve 1/0

Kiállítások: 10 perc illetve 12 perc

Kucskár Imre (BMSE): Az idény leggyengébb játékával szenvedtünk vereséget. A nyitott védekezés ellen még ment is, de amikor az ellenfelünk visszaállt a hatos falra, sokat hibáztunk és fegyelmezetlenül kézilabdáztunk. Ennek ellenére tartottuk a lépést a hazaiakkal, mert felvillanásaink mégiscsak voltak.  Sajnos, egyenlíteni nem tudtunk, mert jobb pillanataink után mindig jöttek a hibák is. Kovács Feri és Varga Gabi piros lapja után elhúzott az ellenfelünk, és bár sikerült rendezni a sorokat és visszakapaszkodni három gólra, de többre már nem maradt idő. Szeretnék gratulálni a junior csapat hősies helytállásához, nem az ő hibájukból maradt el a pontszerzés.

Juniorok:

A fiatalok mérkőzésén ugyan nem sikerült a pontszerzés, de ez nem elsősorban a berettyóújfalui srácokon múlott. Nem szokásunk egy-egy vereségért a játékvezetőket okolni, de ami ezen a meccsen folyt bíráskodásként az egyértelműen az arcpirító kategóriába tartozott. A szalagtűzők és sérülések miatt tartalékos csapatunk hiába vezetett végig a mérkőzésen, a találkozó végére a „hazaiaknak” sikerült egy olyan huszáros hajrát produkálniuk, amit nehéz lenne indulatok nélkül elmondani… Legyen annyi, hogy a poraiból feltámadó Demecser ifije az utolsó hét percet 7-2-re nyerte és ezzel 23-24-ről 30-26-ra fordított.

Demecser - BMSE 30-26 (14-16)

BMSE: CSUHA - Rácz, Zalkodi 3, NAGY D.1, BÁCSÓ 2, VEZENDI 8 (1), INCZE 6

Csere:Fekete,Takács, PAPP Á. 2, DÁVID 4, Szatmári, Birinyi

Hétméteres: 8/5 ill. 1/1 (!!!)

Kiállítás: 6 ill. 4 perc

Kiss Béla (BMSE): Nehéz szavakat találni egy ilyen mérkőzés után. Mindent megtettünk,ami tőlünk tellett, talán még többet is. Azt hiszem a hazai pálya jelen esetben nem lejtett, hanem felborult. Érdemes lenne elgondolkozni az illetékeseknek, hogy mi a fontosabb a kézilabda és az utánpótlás nevelés szempontjából. Az, hogy reális eredmények szülessenek az utánpótlás mérkőzéseken, vagy az, hogy az adott megye játékvezetői kereseti lehetőséghez jussanak. Szerencsésebb lenne, ha a felnőttet is vezető sípmesterek dirigálnák a junior mérkőzéseket is. Amit fiaim emberileg adtak ezen az estén, nem tudom szavakban kifejezni... Csak ennyi: KÖSZÖNÖM SRÁCOK.

You have no rights to post comments