artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 17

2024. május 17. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Bakonyi betyárleves

Rántott tengeri halfilé remulád mártással

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Ezúttal is magabiztosan győzött a Mezei-Vill FC.

 

 

 

 

 

Biztosan a szombati szalagtűző az oka, hogy a szokásosnál kevesebben látogattak ki a Morotvára a Mezei-Vill péntek esti mérkőzésére. Akik viszont ott voltak, remekül szórakozhattak, egy takarosan összerakott fiatal vendégcsapatot és egy jól küzdő, helyenként igazán tetszetős megoldásokat is bemutató hazai gárdát láthattak.

A meccs előtt a múlt heti játékunk nyertese, Karácsony Gyula Rábl Jánostól átvehette az MVFC játékosai által dedikált focilabdát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mérkőzés egyperces gyászszünettel kezdődött, egy végtelenül kedves emberre, Szabó Sándorné Irmuskára, a Mezei–Vill FC egyik törzsszurkolójának napokban elhunyt feleségére emlékeztünk.

A találkozó elején az Angulo mester által vezényelt vendégek meglepték a fehérmezes Gálékat. Lovas kisebb sérülését és labdavesztését követően Szeghy már a második percben vezetéshez jutatta csapatát. A bekapott gólt követő néhány perces időszakban az egyetemisták többször is növelhették volna az előnyüket, de vagy elpuskázták a lehetőségüket, vagy Tihanyi volt résen. A félidő közepére a hazaiak lassan átvették a játék teljes irányítását, melynek köszönhetően előbb Nagy István egyenlített, majd a lefújás előtti Trencsényi duplával a vezetést is megszerezték.

A második játékrészben már kevesebb volt az izgalom. Bár a félidő elejére és a végére is jutott egy-egy gól, a pályán többnyire néhány, kisebb-nagyobb helyzettel tarkított mezőnyjáték folyt.

A MAFC-BME ugyan lényegesen jobb játékerőt képviselt, mint az elmúlt hetekben a Mezei-Vill FC vendégeként megfordult csapatok többsége, az újfalui gárda győzelme továbbra sem forgott veszélyben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MVFC-BERETTYÓÚJFALU - MAFC BME DOCLER AKADÉMIA 5-1 (3-1)

Vezette: Kovács G., Herbály, Takács

MVFC: Tihanyi - Lovas, Gál, Trencsényi, Rábl

Cserék: Dávid, Nagy T., Szabó, Sánta, Nagy I., Mezei, Siska

Vezetőedző: Turzó József

MAFC BME: Tyukász - Kertész, Fehér, Szeghy, Kulik

Cserék: Laucsek, Fritz, Andorka, Sivák, Rajnay, Apatini

Vezetőedző: Marco Antonio Angulo Lopez

Gólszerzők: Nagy I. (12.), Trencsényi (19., 19.), Lovas (23.), Dávid (38.) ill. Szeghy (2.)

Sárga lap: Dávid (37.) ill. Szeghy (7.), Rajnay (11.), Fritz (28.)

Szabálytalanságok: I. fi.: 4 ill. 3, 2.fi: 4 ill. 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turzó József (MVFC): Rögtön az elején egy kissé szerencsétlen gólt kaptunk, ami lelkileg megfogott minket. Ezért is kértem ki korábban az időmet, próbáltam a csapatot kicsit megnyugtatni. Az is igaz, hogy az elmúlt hetek lassú meccsei után nem tudtunk olyan hőfokon játszani, ahogy az kellett volna az első perctől fogva. A sorok rendezése után belelendültünk, agresszívabbak, magabiztosabbak lettünk és szép dolgokat is csináltunk. Fordítani tudtunk és úgy gondolom, ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marco Antonio Angulo Lopez (MAFC): Kiegyenlített mérkőzést vívtunk a Berettyóval. Az első félidő kétharmadában jól játszottunk, ezt követően azonban a Mezei–Vill átvette az irányítást. Tudtuk, hogy a hazai csapat védekezésben nagyon jó, viszont támadásban valamivel gyengébb. A mérkőzés elején le tudtuk védekezni az ellenfelünk akcióit és az abból indított kontrákból veszélyesek is voltunk. Szomorú vagyok a vereség miatt, de vigasztal az a tudat, hogy egy jó barátom, Turzó József csapata győzött le minket, akinek ezúton is gratulálok. A Berettyóújfalu egy remek gárda, több játékosa az ország tíz legjobbja közé tartozik, két minőségi, külföldivel megerősítve akár nemzetközi szinten is eredményes lehetne.

You have no rights to post comments