artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 17

2024. május 17. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Bakonyi betyárleves

Rántott tengeri halfilé remulád mártással

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Kitettek magukért a férfi kéziseink.

 

 

 

 

 

A kézilabdás férfiak az NB2 hétvégi fordulójában megyei rangadót játszottak. Az első meccset ezúttal a felnőttek vívták, Varga Gabiék az ötödik helyen álló böszörményi csapatot fogadták. A találkozón - ahogyan azt vártuk is - Zámbó Attila gárdája kemény ellenfélnek bizonyult. Bár kezdettől vezettünk, két-három gólnál nagyobb előnyt csak másodpercekre tudtunk kiharcolni. Sajnos Bak Tibor kisebb rosszulléte miatt hamar kivált a védelmünkből, de Kucskár Imrének - Szörnyi Péter bevetésével - remekül sikerült megoldania „Igor” pótlását. Az amúgy hátul meglehetősen masszív böszörményi csapatnak az első játékrészben meglepően sok gólt tudtunk dobni és végül bíztató 16-13-as vezetés tudatában mehettünk a szünetre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A második félidőben nem sokat változott a játék képe. A vendégek egy percig sem adták fel, kétszer is fel tudtak zárkózni egy gólra, de srácaink a kritikus, forró pillanatokban is hideg fejjel tudtak dönteni. Bár koncentrációs problémák miatt a mérkőzés végén, 28-26-nál akadtak még izgalmas másodperceink, a legutolsó hajrá újra a miénk lett. (30-26)

A mérkőzést követően a csapat közösen, kiáltással köszöntötte a névnapját ünneplő Kucskár Imrét, a gárda edzőjét.

Ez a győzelem több szempontból is nagyon fontos volt. Amellett, hogy értékes két pontot szereztünk egy remek csapat ellen, a gárda újra bizonyította, ha kell, továbbra is kiállnak egymásért, ugyanis ezen a mérkőzésen a fiúk részint a trénerükért is játszottak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BMSE - Hajdúböszörményi TE 30-26 (16-13)

BMSE: Tóth J. - Buczi 5 (4), KOVÁCS F. 5, VARGA G. 5, DANDÉ 2, PAPP 9, Kovács Z. 3

Csere: Bak, Pardi 1, SZÖRNYI, BÁCSÓ, ÉKES (kapus), Jakab, Gál, Pekárovics, Balibán.

Hajdúböszörmény: Bagi - Kiss 4, Hajdú 2, Kathi 5 (4), Tóth T. 1, Hadházi 7, Feind 5 Csere: Bangó 1, Balázs 1, Harangi (kapus), Sugár, Botos, Nagy, Varga A. (kapus)

Hétméteresek: 4/4 illetve 4/4

Kiállítások: 4 illetve 2 perc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kucskár Imre (BMSE): Jó mérkőzésen nagy szívvel játszva, kúszva-mászva megérdemelt győzelmet aratott a csapat. Előzetesen nem gondoltam volna, hogy a támadójátékunk lesz a győzelem kulcsa, de végül így történt. Ellenfelünk nagyon jól összerakott csapat, amely egy pillanatra sem adta fel a mérkőzést, így végig koncentrálni kellett a győzelemért. Kiemelném a csapat és a szélsők fegyelmezett játékát, valamint azt, hogy aki nem játszott az is hozzátett a győzelemhez a kispadról biztatva az éppen pályán levőket! Végezetül meg szeretném köszönni a csapat névnapomra adott ajándékát, az egyik legszebb, amit valaha kaptam, mivel úgy érzem tiszta szívvel és tiszta szívből jött! Jó lenne most már egy idegenbeli bravúr is!

Zámbó Attila (Hajdúböszörményi TE): Sajnos sem védekezésben, sem támadásban nem tudtuk megvalósítani azokat az elemeket, amiket a mérkőzés előtt megbeszéltünk. Ezúttal hiányzott a csapatból az akarás, a tűz. Nem szoktunk mi így játszani… Sajnos alulmúltuk önmagunkat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juniorok:

BMSE - Hajdúböszörmény 30-23 (19-15)

BMSE: CSEH – Rácz 3, Zalkodi 1, Dinók Dániel 2, BÁCSÓ 4, Vezendi 1, INCZE 3

CSERE: LÁSZLÓ (kapus), SZŰCS 6, NAGY D. 3, Szörnyi, Fekete 1, Dinók Dénes 4, Takács, Papp A. 2, Papp Á.

Kiss Béla (BMSE): A mérkőzés nagy részében kezünkben tartottuk az irányítást. Lelkes és motivált csapatom lendületes játékkal igyekezett kiszolgálni a nem kevésbé lelkes hazai közönséget. Ilyen és ehhez hasonló sportélményeket kívánok minden kézilabda szeretőnek. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy a magam és a csapat nevében gratuláljak szalagtűzős végzőseinknek - Csuha Palinak, Szörnyi Iminek, Dinók Daninak, Kiss Balázsnak és László Gergőnek.

You have no rights to post comments