artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 17

2024. május 17. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Bakonyi betyárleves

Rántott tengeri halfilé remulád mártással

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A nagykátaiak nem izzasztották meg a Mezei-Vill FC-t.

 

 

 

 

 

Pénteken este a Turzó-gárda a sereghajtó Kincsem Lovaspark SE csapatát fogadta. A vendégek mindössze hét mezőnyjátékossal érkeztek, érezhető volt, hogy tisztában vannak a valós esélyeikkel.

A mérkőzés jobbára ennek megfelelően alakult. A fehérmezes hazaiak már az első perctől nyomasztó fölényben játszottak, a nagykátaiak sokszor percekig nem lépték át a felezővonalat. A két csapat közti különbség nem tett jót a játék színvonalának, a meccs meglehetősen grundfoci jelleget öltött. Végig úgy tűnt, mindkét csapat szeretne minél hamarabb túl lenni a negyven percen. A valódi küzdelem, az izgalmak hiánya a szurkolókat sem hozta tűzbe, talán látványos gólok, technikás megoldások segítettek volna a hangulaton, de ezekből nem volt igazán sok. A legmaradandóbb jeleneteket a meccsen tíz mérettel nagyobb mezeis mezben padlót törölgető legényke szorgoskodása és Szabó Péter oldalrúgása jelentette, amikor is a hazaiak játékosa a nagy akarástól kis híján felbukott az oldalvonalban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Mezei-Vill javára legyen szólva, Trencsényiék próbáltak ugyan futsalozni, de mintha ebben nem találtak volna megfelelő partnerre. Egy percig sem volt kérdés, hogy ki fogja nyerni a találkozót, egy bukmékernél valószínűleg csak a különbség nagyságára lehetett volna fogadást kötni. No meg arra, hogy a 28. percet követően berúgják-e a hazaiak a tízedik góljukat. Azok tippeltek volna jól, akik arra tesznek ikszet, hogy a Mezei tíznél kevesebb gólt rúg, pedig annyi helyzet, lehetőség adódott előttük a kilencedik találatukat követően is, hogy csak azokból szerezhettek volna közel egy tucatot. Így aztán maradt a 9-1, ami általában egy izgalmak nélküli egyoldalú meccs eredménye szokott lenni. Nem volt ez máshogy ezúttal sem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MVFC-BERETTYÓÚJFALU - KINCSEM LOVASPARK SE NAGYKÁTA 9-1 (5-1)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok, 200 néző

Vezette: Kujbus, Veres, Szuromi

Berettyóújfalu: Tihanyi - Lovas, Gál, Trencsényi, Rábl

Cserék: Dávid, Nagy T., Szabó, Sánta, Nagy I., Mezei, Siska, Nagy B.

Vezetőedző: Turzó József

Nagykáta: Borsi - Vörös P., Főfai, Vörös I., Lovasi

Cserék: Balazsin, Varga, Dohányos

Vezetőedző: Vörös István

Gólszerzők: Szabó (2), Sánta (2), Rábl (2), Dávid, Lovas, Dohányos (öngól) ill. Lovasi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turzó József (MVFC): Győztünk az NB1-ben 9-1-re… Sajnos langyos lett a mérkőzés, de nem csak a mi hibánkból. Voltak lehetőségeink, játszottunk helyenként jól és szépen is, ugyanígy tette ezt a Nagykáta is, csak egyénileg. Nehéz mit mondani egy ilyen meccsről, nem volt ez jó, nem volt egy, a futsal érdekeit képviselő mérkőzés. Örülök, hogy nyertünk…

Vörös István (Nagykáta): A mi szemszögünkből sok mindent ehhez a mérkőzéshez nem tudok hozzáfűzni. Heten tudtunk eljönni, a többiek munkában, vagy a hétvégi nagypályás meccsükre edzenek - holnap nekünk is az lesz. Egy nálunk jobb csapat ellen játszottunk, akik ilyen arányban is megérdemelten nyertek. Sok sikert kívánunk nekik!

You have no rights to post comments