artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 17

2024. május 17. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Bakonyi betyárleves

Rántott tengeri halfilé remulád mártással

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A múltkori hat után Rábl János ezúttal „csak” hármat rúgott. 

A debreceni egyetemi futsal klub, a DEAC nehéz hazai sorozaton van túl. Előbb a MAFC-ot, majd az ETO-t fogadták, míg most hétfőn az újfalui csapat látogatott az Oláh Gábor utcába.

Mivel a bajnok győrieknek sem volt könnyű dolguk, így várható volt, hogy ezúttal sem fogják könnyen adni a bőrüket.

A meccs a Mezei szemszögéből nézve jól indult, hiszen Rábl már a második percben bevette a hazai kaput. A gyors gólt nem követték újabbak, bár mindkét oldalon akadtak jócskán helyzetek. A meglehetősen kiegyenlített első félidő végül 0-1-gyel zárult.

A második játékrész újabb Rábl góllal kezdődött (0-2). A hazaiak edzője, Darányi Antal ugyan szabálytalanságot látott a találatot megelőző cserénél, azonban a játékvezetők ezt nem így látták…  A gólt követően a DEAC mindent egy lapra feltéve támadott és Berecz révén sikerült is helyzeteket kidolgozniuk, ám Tihanyi kapuját nem tudták bevenni. A debreceniek nem csak hogy gólt nem lőttek, de még kaptak is egyet – az MVFC-ben ezúttal Sánta Attila volt eredményes (0-3). A találkozó lefújása előtt öt perccel Berecz szépíteni tudott (1-3), ám az utolsó másodpercek ismét a vendégeké volt. Az öt a négy elleni játékkal próbálkozó hazaiak súlyos hibáit Trencsényiék kíméletlenül kihasználták és végül Rábl illetve Gál találataival 1-5-re alakult a végeredmény.

 

DEAC Futsal Club - MVFC-Berettyóújfalu 1-5 (0-1)

Oláh Gábor utcai Sportcsarnok

DEAC: Szalánczi - Angyalos, Fekete, Nagy Imre, Kiss A.

Cserék: Katona, Berecz, Varga D., Nagy István, Szentjobbi, Kerti.

Edző: Darányi Antal

MVFC: Tihanyi - Lovas, Szabó P, Trencsényi, Rábl

Cserék: Mezei, Dávid, Nagy T, Gál, Sánta, Nagy I, Siska

Edző: Turzó József

Góllövők: Berecz (35.), ill. Rábl (2., 26., 40.), Sánta (31.), Gál (40.)

Sárga lap: Varga D. (33.), Kiss A. (40.), ill. –

 

Rábl János (MVFC): Egy nagyon jó mérkőzést játszottunk. Mind a két csapatnak voltak meg voltak a helyzetei, amiket mi jobb százalékban tudtunk kihasználni. Ugyan nem játszottunk bombaformában, de kellően fegyelmezettek voltunk és ennek is köszönhető, hogy mi nyertünk. Örülök, hogy a megyei rangadón be tudtuk gyűjteni a három pontot, ez egy nagyon fontos meccs volt a számunkra.

You have no rights to post comments