artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 14. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Lebbencs leves

Csirke steak karika burgonyával, cézár saláta

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A férfi kézisek felejthető meccsen győzték le a Nyírsulit.

 

 

 

 

 

Szokatlan időpontban, csütörtökön este játszották az őszi utolsó fordulóból előrehozott BMSE-Nyíregyházi Főiskola-Nyírsuli kézilabda mérkőzést. A meccs kezdésekor sokan dolgoztak még, vagy éppen hazafelé tartottak onnan és valószínűleg jó néhányan nem is tudtak a találkozóról, ám ennek ellenére teltház fogadta a csapatokat.

A junioroké volt az első hatvan perc, ahol a papírformának megfelelően a listavezető nyírségi gárda öt góllal legyőzte a Kiss Béla irányította hazai csapatot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BMSE - Nyíregyháza-Nyírsuli 25-30 (10-14)

BMSE: CSEH - INCZE 2, VEZENDI 2, Dinók Dániel 2, Bácsó 2, Zalkodi, Rácz 1

Csere: Csuha, László (kapusok), SZŰCS 4, FEKETE 2, Takács 1, Papp A. 2, PAPP Á. 3, DINÓK DÉNES 3, Dávid 1

Kiállítás: 12 ill. 14 perc

Büntető: - ill. 3/3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiss Béla (BMSE): A szokatlan időpont bennünket zavart meg jobban - megilletődötten kezdtük a mérkőzést a zsúfolásig megtelt csarnokban. A folytatásban voltak jó pillanataink, de ez kevés volt a fordításhoz a jó erőkből álló listavezető ellen. Örömteli, hogy minden pályára lépő játékosom hozzá tudott tenni a mérkőzéshez. Büszke vagyok a fiaimra, akik közvetve hozzájárultak a felnőtt csapat sikeréhez is, hiszen a junior gárdában több játékos is szerepet kapott a szabolcsiaknál, akik a junior összecsapást követően a felnőtt meccsre már fáradtan érkeztek.

A fiatalokat a felnőttek követték. A sereghajtó nyíregyházi csapat eddig valamennyi bajnokiját – többször jelentős különbséggel - elveszítette, így a berettyóújfalui srácoktól a két pont begyűjtése minimális elvárás volt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bár a találkozó vendégvezetéssel indult, Varga Gabiék hamar megfordították az állást és a félidő végére négygólos előnyt harcoltak ki. A második félidő felemásra sikerült. Az előnyünket hamar tízre tornásztuk fel, de sajnos ezt követően teljesen visszaesett a játékunk színvonala. Sem a védekezésben, sem támadásban nem jeleskedtünk, míg a rendkívül motivált vendégek megtáltosodtak. Feltűnő volt, hogy a máskor oly masszív védelmünk ezen a mérkőzésen koránt sem volt hibátlan, a főiskolások távoli átlövései rendre utat találtak a kapunkba. Ugyan a győzelem egy percig sem forgott veszélyben, azt azonban látni kell, hogy a jövő héten a Böszörmény ellen ez a teljesítmény édeskevés lesz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BMSE - Nyíregyházi Főiskola-Nyírsuli 34-30 (21-13)

BMSE: Ékes - Buczi 3 (1), Kovács F. 4 (2), VARGA 5, Dandé 3, PAPP 8, Kovács Z. 4

Csere: Bak, PARDI 5, BÁCSÓ 2, Pekárovics, Jakab, Mező (kapus), Balibán, Zákány, Békési.

Nyíregyházi Főiskola - Nyírsuli: Reszegi - Ruzsinszki, Takács 2, Jobbágy R. 10 (3), Balogh B, Garai 6, Ménfői

Csere: Jobbágy G. 3, Antal 5, Csizmadia 4, Bor, Vitális, Hepp, Csordás, Balogh Á.

Hétméteresek: 3/3 illetve 5/4

Kiállítások: 10 illetve 8 perc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kucskár Imre (BMSE): Sikerült hozni a kötelező győzelmet, de a vége egy kicsit nyögvenyelősre sikeredett. Nem kezdtünk túl jól, főleg a védekezésben adódtak problémáink (ez sajnos végigkísérte az egész mérkőzést), de az első félidő végén és a második elején tíz gól fölé tudtuk növelni a különbséget. Utána egy kicsit belealudtunk a mérkőzésbe és a lelkes vendégek ezt kihasználva fel tudtak zárkózni. Tudjuk, hogy csalódást okoztunk lelkes közönségünknek, de ez most sajnos így alakult. A nagyon jó Hajdúböszörmény ellen csúcsforma szükséges a győzelemhez, azonban a közönségünk támogatásával ez sikerülhet.

Halász Levente (Nyíregyházi Főiskola – Nyírsuli): Nagyon boldog vagyok, ez a mérkőzés a számunkra felért egy győzelemmel! A pályán a mi csapatunkban két huszonnégy éves mellett, csak tizenhat-tizennyolc éves fiatalok játszottak. Elértük a célunkat, észrevehető, hogy mérkőzésről-mérkőzésre fejlődünk. Gratulálok a csapatomnak és természetesen a győzelemhez a Berettyóújfalunak is!

You have no rights to post comments