artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 14. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Lebbencs leves

Csirke steak karika burgonyával, cézár saláta

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Rábl János: Az év végén szeretnénk kupát emelni a magasba!

A hétfői fordulóban a Mezei-Vill FC nem kevesebb, mint tizenegy gólt rúgott a Haladásnak. A szép termésből Rábl János alaposan kivette a részét, hiszen egymaga hatot szerzett. A gólokról és az idei bajnokságról kérdeztük.

Futsalbemutatót produkáltatok a Haladás ellen. Ilyen mérkőzésre számítottatok?

Igazából a meccs előtt tartottunk a Haladástól. Hosszú és fárasztó az út Szombathelyig, ráadásul a hazaiak a nyáron három remek játékost igazoltak. Éppen ezért különösen felkészültünk az ellenfelünkből.

Nem sűrűn fordul elő, hogy valaki hat gólt szerezzen egyetlen bajnoki meccsen…

Számomra ez egy nagyon szép nap volt! Igazából nem tudom, minek volt köszönhető, de örülők a győzelemnek és a hat gólomnak.

Emlékszel mindre?

Igen. Az első gólomnál kaptam egy felpaszt és három-négy ember között fordultam be, majd Szabó Petinek passzoltam, aki berúghatta volna, de ő önzetlenül visszaadta. Nem volt nehéz dolgom, mert már üres volt a kapu… A másodiknál egy lepattanó labdát rúgtam a hálóba. A harmadik már a második félidőben esett. Ekkor a Haladás vészkapus játékra váltott, nekem pedig sikerült elcsípnem egy labdát… A negyedik és az ötödik gólomat öt a négy elleni játék során szereztem. A hatodiknál egy az egyben vezethettem a szombathelyi kapusra és a feje felett sikerült a hálóba lőnöm.

Volt már, hogy egy meccsen ennyi gólt lőttél?

Azt hiszem egy utánpótlás bajnokin fordult elő ez nagyon régen, még az Aramis színeiben. Felnőtt meccsen eddig négy volt a csúcsom. A Csömörnek rúgtam egy négyest, amikor a döntőbe kerülésért játszottunk ellenük.

Jól ment a játék a válogatottban és a Mezei-Villben is, a Győrnek hatalmas gólt rúgtál, most pedig hatot vertél. Jó formában érzed magad?

Igen, úgy érzem, megy a szekér. A csapatunk egyre jobb formában van és ennek köszönhető, hogy nekem is jól megy a játék. Szeretném ezt a formámat a szezon végéig megőrizni.

A bajnokságról is egy rövid kérdés. Nem érzed úgy, hogy négyfelé szakadna a mezőny? Élen a Győr, aztán következtek ti, mögöttetek leszakadva a középmezőny, majd a gyengébbek...

Igazából erre korai választ adni, mert a BME és a Dunakeszi is jó csapat. A Győr valóban előttünk jár, a magyar válogatott meghatározó játékosai mellett remek idegenlégiósokkal. Ám mi is folyamatosan fejlődünk és igyekszünk közelíteni hozzájuk. Nem titok, hogy az év végén szeretnénk kupát emelni a magasba!

You have no rights to post comments