artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 14. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Lebbencs leves

Csirke steak karika burgonyával, cézár saláta

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Győr ellen nem lehet ilyen hibákat ejteni. Akik pénteken este kilátogattak a Pálfi István Rendezvényközpontba, azok az egygólos vereség ellenére valószínűleg jól szórakozhattak. Ugyan az újfalui csapat játékosai követtek el súlyos védekezési hibákat, ám 1-5-ös állásnál sem adták fel és rendesen megizzasztották a jobb játékerőt képviselő győrieket.

 

Így látták az érintettek:

Turzó József (MVFC): Egy ilyen szintű ellenfélnek nem szabad ajándék gólokat adni és nem lehet ellene ilyen bátortalanul játszani. Az első félidő egy kicsit horrorisztikusra sikerült, egyáltalán nem azt csináltuk, amit megbeszéltünk. Volt egy, kettő, három, négy, öt olyan gyenge teljesítmény, ami nem elfogadható. Szerencsére a szünetben tudtuk rendezni a sorokat és egy-két játékos a tudásához méltóan játszott. Szeretném külön kiemelni Trencsényi Jánost, aki igazi vezére volt a a csapatnak és húzta a többieket. Úgy gondolom, hogy ezen a mérkőzésen magunkat vertük meg. Ha a legjobb formánkat hozzuk, az se biztos, hogy elég egy Győr ellen, de nem ezt tettük. Reális az eredmény.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trencsényi János (MVFC): A második félidő az parádésra sikeredett, de az első húsz percben jóformán már elúszott a mérkőzés. Egy ilyen gárda ellen nem szabad ilyen egyéni hibákat véteni, illetve csapatként sem működtünk jól az elején. A második játékrészben úgy gondolom, hogy már csak futottunk az eredmény után. Viszont pozitívum, hogy 1-5-ről is fel tudtunk állni, az utolsó három-négy percben meg tudtuk szorítani a többszörös magyar bajnokot. Sajnálom, hogy nem sikerült pontot mentenünk, talán rá szolgáltunk volna. Örülök, hogy ilyen szép számmal látogattak ki szurkolók a meccsre, igyekeztünk, hogy ne okozzunk csalódást. Reméljük, hogy a következő mérkőzéseinkre is hasonlóan sokan lesznek kíváncsiak és újra ilyen remek hangulatot teremtenek.

 

 

 

Balázs Zoltán (Rába ETO): Tudtuk, hogy a Berettyóújfalu otthon nagyon erős és olyan mérkőzésre számítottunk, mint amilyen a második félidő lett. Az első játékrészben könnyedén tudtunk jelentős előnyt szerezni, a szünet után nagyon magunkra húztuk az ellenfelünket. Isten igazából nem ez volt a taktikánk, úgy gondolom, hogy valószínűleg tudat alatt kicsit lazítottunk és megpróbáltunk ráülni az eredményre. Készültünk arra, hogy a hazaiak öt a négy elleni játékra váltanak, tudtuk, hogy körülbelül mire számítsunk, mégis gólt kaptunk belőle. Az utolsó tizenöt percben passzívabbak, ezért lett a végére ez a szoros eredmény.

Kozma Mihály (az MLSZ futsal szakág vezetője): Magyarország valóban két legjobb csapata játszott ma este. Ez a körítésben is megmutatkozott, teltház és óriási várakozás mindkét gárda részéről. A Találkozón harmincnégy percen keresztül egyértelműen jobban játszott az ETO, az utolsó hat-nyolc percben azonban, talán a fáradtság, talán a sok sérülés miatt, visszaesett a játékuk. Ekkor erőre kapott a Berettyó és nem sok hiányzott, hogy kiegyenlítsenek. Ennek ellenére azt kell, hogy mondjam, a Győr lényegesen jobb csapat, a győzelme megérdemelt.   

You have no rights to post comments