artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 14. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Lebbencs leves

Csirke steak karika burgonyával, cézár saláta

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Ha csak egy góllal is, de jobb volt az ETO.

MVFC-BERETTYÓÚJFALU-RÁBA ETO 4:5 (1:4)
Berettyóújfalu, Vezette: L.Tóth - Takács A. - Veres

MVFC: Tihanyi Cs. - Lovas N., Szabó P., Dávid R., Rábl J.
Csere: Trencsényi J., Nagy T., Gál I., Sánta J. A., Nagy I., Mezei D., Siska G.
Edző: Turzó József

RÁBA ETO: Balázs Z. - Lódi T., Harnisch Á., Dróth Z., Juanra
Csere: Fabio, Alvaro, Carlitos, Bárdosi H. E., Peczár Cs., Victor, Püspök, Bognár B., Matkovics G.
Edző: David Madrid Sanchez

Gólszerzők: Dróth Z. (2'), Juanra (6'), Harnisch Á. (10'), Alvarito (15', 22'), illetve Gál (9'), Lovas (23', 35'), Rábl (30'),
Sárgalap:Lovas N. (39), illetve Lódi T. (23')

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mérkőzés előtt kisebb ünnepség keretében köszöntötték Mezei Józsefet, az MVFC elnökét, aki hétfőn ünnepelte születésnapját.

A találkozót a Mezei-Vill kezdte aktívabban, helyzeteket alakítottak ki Ráblék, jól játszott a hazai gárda, s éppen ezért érte váratlanul őket Dróth vezető gólja a harmadik percben. Az MVFC továbbra is ment előre, de gólnak ismét a Győr örülhetett, Juanra is betalált. Gál István ugyan szépített, de az ETO átvette a játék irányítását, tartották a játékszert és jó párszor helyzetet is kialakítottak, valamint kétszer mattolták is a hazaiakat, így a félidőben David Madridék lehettek nyugodtabbak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jól kezdte az ETO a szünet után, hiszen egy védelmi megingást Juanra használt ki. Egy percre rá Lovas büntetője közelebb hozta a hazaiakat. A Mezei-Vill küzdött, hogy még jobban felzárkózzon, ám a Győr okos, taktikus játékkal tartotta az eredményt. A félidő közepén Rábl lőtt nagy gólt és nyílt sisakos utolsó tíz perc következett. Az MVFC áttért a vészkapus játékra, amiből Lovas eredményes is volt. Hiába támadott ezután a hazai csapat rendületlenül, az egyenlítés nem sikerült.

Igazi futsal mérkőzést láthattak a kilátogató nézők, izgalmas végjátékkal összekötve. A mérkőzés első felében a jobb játékerőt képviselő vendégek magabiztos előnyre tettek szert, amelyet már nem tudott behozni, bármennyire is hajrázott.

További eredmény péntekről: Rubeola FC Csömör - UTC Szeged 4-1 (2-1)

Forrás:

You have no rights to post comments