artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 12. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Gálék nyolcat rúgtak az UTC-nek.

 

 

 

 

 

Hétfőn este az MVFC az újszegedieket fogadták. A hazaiak két győzelemmel, míg a vendégek egy csúnya debreceni vereséggel és egy otthon simán nyert meccsel a hátuk mögött várhatták a harmadik fordulót.

A találkozó a papírformának megfelelően alakult. A Mezei nem akarta sokáig elhúzni a mérkőzés kimenetelének eldöntését, Trencsényi, Rábl és Gál duplájával már az első játékrészben jelentős előnyt harcoltak ki (4-0). A második félidőben sem változott sokat a játék képe, a berettyóújfalui szurkolóknak egyáltalán nem volt okuk idegeskedni, legfeljebb a minél nagyobb gólkülönbségért izgulhattak. Hogy az mégse legyen az újszegiekre nézve katasztrofális, arra elég volt egy két perces hazai rövidzárlat, amit a Brinszky-legénység könyörtelenül ki is használt. Valójában még szorosabb is lehetett volna a végeredmény, hiszen az UTC két kisbüntetőt is rúghatott az utolsó percekben, de még csak a kaput sem sikerült azokból eltalálni.

A látottak alapján a Mezei-Vill győzelme teljesen megérdemelt, még ilyen arányban is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MVFC-BERETTYÓÚJFALU - UTC FUTSAL TEAM SZEGED 8 – 2 (4 – 0)

2013.09.30 - 19:30 Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok, 350 néző

jv: Veres János, Kujbus László, Szuromi Viktor

MVFC-BERETTYÓÚJFALU: Tihanyi Csaba - Lovas Norbert, Szabó Péter, Dávid Richárd, Rábl János

Csere: Trencsényi János, Nagy Tamás, Gál István, Sánta János Attila, Nagy István, Mezei Dávid

Vezetőedző: Turzó József

UTC FUTSAL TEAM SZEGED: Béry István Endre - Bullás Imre, Bilic Igor, Dürgő Péter, Végh Ariel

Csere: Pataki Sándor, Szűcs Dániel, Juhász Imre, Lázár Gábor, Vastag Sámuel

Vezetőedző: Brinszky Adrián

Gólszerzők: Gál István 3 (10', 20' és 25'), Rábl János 2 (20' és 34'), Lovas Norbert 2 (37' és 38') és Trencsényi János  (4') illetve Lázár Gábor (26') és Végh Ariel (27')

Kiállítva: Pataki Sándor 37' (UTC)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turzó József (MVFC): Mindenképpen örülök, hogy nyertünk. Nem egy olyan mérkőzés volt, amit előre ki lehetett volna számítani. Kicsit langyosabb volt az iram és több hibával játszottunk. A jelenlegi állapotunkban, úgy, hogy négyszer tudtunk együtt edzeni, ahhoz képest elégedett vagyok. Talán az, hogy kaptunk két gólt, egy olyan meccsen, amit le lehetett volna nullázni, emiatt van bennem egy kis keserűség, de úgy látom, hogy a játékosokban is. Örülünk a három pontnak és dolgozunk tovább, készülünk a következő mérkőzésre!

Brinszky Adrián (UTC): Végül is beigazolódott, amire már mérkőzés előtt is számítottam. Ide már hagyományosan viharvert kerettel érkezünk. Ez nagyban befolyásolta a reményeinket, bár azt mondom, hogy a mérkőzésben nem volt benne ekkora különbség. Tisztességgel helytálltunk és voltak olyan játékelemek, amikben már láthatóan fejlődtünk. De nagyon az út elején vagyunk és tavalyhoz képest egy kicsit vissza is léptünk, egyelőre még önmagunkat is keressük. Otthon mindenféleképpen javítani fogunk.

You have no rights to post comments