artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 12. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A férfi kézilabdásainknak nem sikerült megfogni a nyáron jócskán megerősített DEAC-ot.

 

 

 

 

Szombaton délután a BMSE férfi kézisei a debrecenieket fogadták. Nem számítottunk könnyű mérkőzésre, hiszen a DEAC a nyáron hat-hét tehetséges fiatalt igazolt, így keretük az egyik legjobb lett a csoportunkban.

A meccs első félideje pontosan úgy alakult, ahogy arra számítottuk. Hol nálunk, hol a vendégeknél volt az előny, de kettőnél több góllal egyik gárda sem tudott meglépni. A szünetre egygólos előnnyel térhettünk. A második harminc perc is kemény küzdelmet hozott. A játékrész közepe táján, 20-20-as állásnál jött el a mérkőzés fordulópontja. Ekkor, míg mi kihagytuk a helyzeteinket, a debreceniek belőtték a ziccereiket és háromgólos előnyt szereztek a meccs döntő szakaszára. Ugyan még ekkor is többször is ott volt a lehetőség, hogy felzárkózzunk, de ezúttal nem volt nálunk senki, aki a hátára tudta volna venni a csapatot. Sajnos, a vereséggel egy hosszú, tavaly március óta tartó veretlenségi sorozatunk is megszakadt. A mérkőzés képéhez hozzátartozik, hogy a mérkőzést dirigáló játékvezetők ezúttal nem voltak a helyzet magaslatán, ugyan nem okolhatók a vereségért, de több alkalommal is tévedtek, jobbára a mi kárunkra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BMSE-DEAC 24-28 (13-12)

BMSE: TÓTH - BUCZI 7 (2), Kovács F. 2 (1), Varga 3, DANDÉ 3, Papp 5, Kovács Z. 3

Csere: Bak, Pardi 1, Gál, Mező (kapus), Jakab, Szörnyi, Pekárovics, Balibán, Bácsó

DEAC: Mándi - Juhos 4, Bakos 4, Kovács 8 (4), Leiter 4, Sándor 7, Reskó

Csere: Zupkó, Király, Kasku, Nagy (kapus), Csapó, Bartha

Kiállítások: 12 perc illetve 12 perc

Hétméteresek: 4/3 illetve 4/4

Kucskár Imre (BMSE): A mérkőzés fordulópontjaiból jobban jött ki az ellenfél. Mi ismét nagyon sok ziccert hagytunk ki. Látszik, hogy messze vagyunk a tavaszi állapotunktól, de az is igaz, hogy jelenleg erre a teljesítményre vagyunk képesek. Az eredmények ismeretében egy kicsit át kell formáljuk a céljainkat. A hazai meccsek is nagyon nehezek lesznek, de most majd eldől milyen csapat is vagyunk valójában. Jövő héten ugyanilyen nehéz meccsre számítunk a Mátészalka ellen!

Medgyessy Sándor (DEAC): Mint ahogy az várható volt, nagyon nagy küzdelem folyt a pályán, mind a két csapat mindent beleadott. Igyekeztünk közönségszórakoztató mérkőzést játszani, talán ez izgalmakat tekintve sikerült is. Ma a végjáték nekünk sikerült jobban. Nagyon boldogok vagyunk, tudtuk, hogy egy nehéz meccs lesz. Tavaly kétszer kikaptunk, ezúttal mi nyertünk. Ettől függetlenül gratulálok az Újfalunak és sok sikert kívánok nekik!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juniorok:

BMSE-DEAC 20-26 (11-16)

BMSE: CSEH - Papp Á. 1, Zalkodi 1, PAPP A. 3 (2), Takács 1, Szörnyi I. 1, Bácsó 1

Csere: LÁSZLÓ (kapus), RÁCZ 3, Incze 1, SZATMÁRI 2, Fekete, Vezendi 2, Dinók Dániel, DINÓK DÉNES 2, DÁVID 2

Kiállítás: 6 ill. 8 perc

Kiss Béla (BMSE): Még keressük a csúcsra vezető utat, de azt hiszem, jó irányba tartunk. Úgy gondolom, egy győzelem nagy lökést adna és elhinnénk, hogy milyen kevés kell a sikerhez. A mai napon újabb újoncot avattunk Dávid Joci személyében, aki általános iskolás korát meghazudtolva fontos szerepet játszott a mérkőzésen. A rossz kezdés ellenére a második félidő közepén volt esély a felzárkózásra, de túl sokat hibáztunk. Megyünk tovább és bízom benne, hogy jövő héten itthon, a Mátészalka ellen tudunk javítani.

You have no rights to post comments