artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 10. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Karfiolleves

BBQ csirkecomb filé jázmin rizzsel, coleslaw salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gundel palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Fotó: Gyöngyi Ferenc

Hajdú-Biharba vándorolt a serleg az országos katasztrófavédelmi labdarúgótornáról.

 

 

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság adott otthont a Tiszaligetben megtartott BM Országos Katasztrófavédelmi Kispályás Labdarúgó Bajnokságnak szeptember 10-11-én.

A tornára megyénként egy-egy 10 fős csapat nevezett, így mintegy kétszáz tűzoltó rúgta a bőrt az első napon a tiszaligeti műfüves pályákon.Kedd reggeltől, egyszerre négy-négy csapat küzdött, a legjobbak a szerdai döntőn csaptak össze. Az időjárás is kegyes volt a versenyzőkhöz, jó hangulatú, szervezett, dinamikus meccseken bizonyítottak a katasztrófavédelem csapatai.

 

 

 

 

 

 

 

 

A második napon került sor a végső küzdelmekre. A kezdeti eső után tisztult az idő, bemelegedtek az izmok, és pályára léptek Győr-Moson, Baranya, Hajdú-Bihar, Veszprém, Szabolcs-Szatmár, Csongrád, Tolna és Borsod-Abaúj-Zemplén megyék csapatai.

A debreceni, püspökladányi, hajdúnánási lánglovagokból álló egység kisebb-nagyobb sérülésekkel vágott neki a kihívásnak. Végül megyénk tűzoltói veretlenül aratták le a babérokat, a Baranya elleni küzdelem hetesekkel dőlt el. Az idén a hajdúságiak végre revansot vehettek a komlói tűzoltókon, ugyanis már négy éve folyamatosan a Baranya megyei lánglovagok hódították el a vándorserleget, ebből két alkalommal a hajdúnánásiakat legyőzve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az eredményhirdetéssel egybekötött záró rendezvényen Bittman Tibor tűzoltó ezredes, a BM OKF Humán Szolgálatának szolgálatvezetője azzal az útravalóval engedte el a játékosokat, hogy tartsák mindig szem előtt a foci és a játék adta örömök mellett az összetartozás, és az egymás iránt érzett felelősség érzését is, egyúttal sok sikert kívánt a Belügyminisztérium által meghirdetett bajnokságon résztvevő első négy helyezettnek, akik körülbelül két hét múlva mutathatják meg tudásukat. Miskolcon. Gratulálunk a csapatunknak és reméljük a továbbiakban is ilyen szépen csillogó érmeket hoznak Hajdú-Biharba!

Aranyérmes csapatunk tagjai: Katonka László tű. fhdgy., Szekeres Sándor tű. hdgy., Gulyás László tű.őrm., Fegyverneki Máté tű.ftőrm., Fegyverneki Balázs tű.őrm., Horváth Ádám tű. őrm., Harsányi Zoltán tű. ftőrm., Nagy Tamás tű. tőrm., Oborzil Norbert tű. ftőrm., Sándor István tű.tzls. és Tarr Attila tű. ftőrm.

 

 

 

 

 

 

 

 

A legjobb nyolc:

1. Hajdú-Bihar

2. Baranya

3. Veszprém

4. Tolna

5. Csongrád

6. Borsod-Abaúj-Zemplén

7. Szabolcs-Szatmár-Bereg

8. Győr-Moson-Sopron

Fotók: Gyöngyi Ferenc

Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

You have no rights to post comments