artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 10. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Karfiolleves

BBQ csirkecomb filé jázmin rizzsel, coleslaw salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gundel palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Turzó-csapat nem bizonyult hálás vendégnek és elhozta a három pontot a bajnoki újonctól.

Mint arról már is értesülhettek olvasóink, a Mezei-Vill FC tegnap este Dunakeszin játszott bajnoki mérkőzést.

A Szijjártó Pétert, a külügyi és külgazdasági államtitkárunkat soraiban tudó hazaiak nagyon készültek az első osztályú bajnoki premierjükre.  Már két órával a meccs előtt megkezdődtek a programok, volt induló, himnusz és ünnepélyes kezdőrúgás is, melyet Rudolf Gergely a győri ETO labdarúgója végzett el.

A mérkőzés aztán nem igazán úgy alakult, ahogy a vendéglátók szerették volna. A Mezei-Vill néhány perc kivételével végig kézben tartotta a játék sorsát és egygólos félidei vezetés után 4-1-re nyert az újonc otthonában.

DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - MVFC BERETTYÓÚJFALU: 1-4 (0-1)

Dunakeszi, 500 néző

 

Játékvezetők:Kovács Gábor, Solymosi András, Harmat Zsolt

 

Dunakeszi:  Tóth Gyula – Szijjártó Péter, Kun Gábor, Temesi Norbert, Sáfár Iuliu Tony

Cserék: Hegedűs Ferenc - Tóth Krisztián, Szabó Tamás, Kovács István, Bita László, Varga Csaba, Takács Márton

Vezetőedző: Fehér Zsolt

 

MVFC:Tihanyi Csaba – Lovas Norbert, Nagy Tamás, Rábl János, Szabó Péter

Cserék: Mezei Dávid – Trencsényi János, Siska Gergő, Gál István, Sánta János Attila, Dávid Richárd, Nagy István

Vezetőedző:Turzó József

 

Sárga lap:Kun

Gólszerzők:Varga (32’) illetve Lovas (16’), Trencsényi (33’ és 35’), Rábl (40’)

 

Trencsényi János (MVFC): A hangulat miatt kicsit úgy éreztem, mintha egy jó pár évvel ezelőtti hazai meccsen lennék, az atmoszféra teljesen a régi csarnokban játszott derbikre emlékeztetett. A Kinizsivel jó iramú mérkőzést vívtunk, már az első félidőben eldönthettük volna a találkozót, de akkor kimaradtak a helyzeteink. Az ellenfelünk kapusa, Tóth Gyuszi parádézott, mi jól védekeztünk és kevés kontra lehetőséget hagytunk a Dunakeszinek. A második játékrész elején is megvoltak a lehetőségeink, de ezek is kihasználatlanok maradtak. Ezután az ellenfél percei következtek, a félidő közepe az övék volt. Ekkor 6-8 percig ők domináltak és ezt gólra is váltották. Szerencsére a találatukra hamar tudtunk válaszolni. Utána már megtaláltuk azt a bizonyos fonalat és egy újabb gól el is döntötte mérkőzés sorsát. A végén a hazaiak megpróbálkoztak ugyan az öt a négy elleni játékkal, de ez sem hozott számukra sikert, sőt az utolsó percekben egy perces labdatartás után sakk-matt helyzetben Rábl beállította a 4-1-es végeredményt. Az első félidőben kifejezetten jól védekeztünk, nem találtak rajtunk fogást és fizikálisan is jobban bírtuk. Volt ugyan egy holtpont a második húsz percben, de ezt leszámítva végig irányítottunk és megérdemelten nyertünk.

You have no rights to post comments