artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 10. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Karfiolleves

BBQ csirkecomb filé jázmin rizzsel, coleslaw salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gundel palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Ma délután 17.00-kor a lányok a Létavértest fogadják. 

Letelt a nyári szünet a női kézilabdásainknál, szombaton újra bajnoki pontokért lépnek pályára. Az első mérkőzés máris kemény csatának ígérkezik, a tavalyi bronzérmes létavértesi gárda látogat a Kabos Endre Sportcsarnokba.

A BMSE háza táján történtekről Balázsné Szabó Mária a csapat kapitánya számolt be:

Július végén kezdtük el az edzéseket, heti öt alkalommal gyakoroltunk, együtt az osb-s kerettel. Úgy gondolom, hogy jól sikerült a felkészülésünk. Az iskolakezdés és a különböző elfoglaltságok miatt szeptembertől kevesebb lesz a lányok szabadideje, ezért a továbbiakban hetente két tréningünk lesz.

Az előző bajnokság végén Tóth Nórika eligazolt tőlünk a Dunaferrhez, de érkezett négy régi-új játékosunk, visszajöttek hozzánk az Incze ikrek, illetve a Veszprémi Barabástól Szabó Kata. Utóbbi igazolása sajnos nem érkezett meg időben, ezért ő az első hazai meccsen biztos nem játszhat. Az Incze testvérek közül Viki a püspökladányi edzőmeccsen megsérült, így kétséges az ő pályára lépése is. Gyarmati Annamária visszatért, így a bal szélső posztunk megerősödött. A keretben annyi változás történt még, hogy Pintér Judit ősztől Budapesten tanul, így egyelőre ő rá sem számíthatunk. A csapat most tizenhét felnőtt játékosból áll, akikhez beneveztünk még hét lányt a serdülő korosztályból, az ő beépítésük a felnőtt csapatba fontos és nehéz feladat lesz.

A megyei bajnokság összetétele annyiban változott, hogy a Balmazújváros az NB II-ben szerepel, a HRSE pedig nem indult, így kilenc gárdával rajtol az idei pontvadászat. Az őszi fordulóban öt hazai meccsünk lesz és csak háromszor játszunk idegenben.

A mai Létavértes elleni meccs sorsdöntőnek ígérkezik, hiszen az előző évadban a vendégek a harmadik helyen zárták bajnokságot, úgyhogy mindenféleképpen nyernünk kell, ha szeretnénk érmet szerezni az idei évadban. Én erre reális esélyt látok, ha mindenki maximálisan odateszi magát. A felkészülés alatt egy edzőmérkőzést tudtunk játszani - bár Ulics Pistiék csapata egy-egy meccsel többször is segítették a munkánkat - de a püspökladányi volt az első igazi bevetése a mostani gárdának. Ez a meccs nem sikerült rosszul, a támadó játékunkkal nem volt semmi gond, de a védekezésünket jobban fel kell turbózni. Ma 17.00 órától meglátjuk ez hogyan sikerül…

 Minden kedves szurkolót, barátot, ismerőst szívesen látunk az első hazai meccsünkön, gyertek el, szurkoljatok a női csapatnak. Hajrá BMSE!  

You have no rights to post comments