artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 26. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves csülökkel

Brassói aprópecsenye hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Az elmúlt vasárnap a Pálfi István Rendezvénycsarnokban rendezte meg a Berettyó-MVFC. Focisuli a 2003-ban született kis focisták számára az I. Teremlabdarúgó tornáját...

...melyen a vendéglátó mellett a Debreceni Sportiskola, Tiszaújváros, Hajdúnánás A-B, Hajdúszoboszló és Hajdúböszörmény A-B csapatai vettek részt. A csoportmérkőzések során izgalmas és fordulatos mérkőzéseket láthattak a rendezvénycsarnokba kilátogatók, melyet még fokozott a dobogós helyekért folyó küzdelem, ahol a helyezéseket a gól nélküli döntetleneket követően csak büntető rúgásokkal sikerült eldönteni.

Sajnálatunkra a Berettyó-MVFC. Focisuli lányai és fiai a csoportmérkőzések gólínsége miatt csak a 7-8. helyért játszhatott, ahol a nap legjobb teljesítményét nyújtva, 6-2-es, gólzáporos győzelmével a 7. helyet szerezte meg. 

"Azért elkeseredve nem vagyunk - mondta Tusz Attila edző - kiküszöböljük a hibákat és legközelebb javítunk. Véleményem szerint igen magas színvonalon játszottak a résztvevő csapatok és nem sok különbség volt közöttük. Ezt jól példázza, hogy három ízben is csak a büntető rúgások döntötték el a helyezések sorsát. A döntő és a bronzmérkőzés is 0-0-al végződött, majd ezt követően jött a gyilkos párbaj, melyet a helyezések alapján Hajdúnánás 'A' csapata és a DSI csapata vívott meg sikeresen. "

Az I. Berettyó-MVFC. Focisuli teremlabdarúgó torna  végeredménye:

 1. Hajdúnánás 'A'
 2. Hajdúböszörmény 'A'
 3. Debrecen SI
 4. Hajdúszoboszló
 5. Tiszaújváros
 6. Hajdúnánás 'B'
 7. Berettyó MVFC Focisuli
 8. Hajdúböszörmény 'B" 
 
Gólkirály: Szabó Bence (Hajdúböszörmény) 8 góllal
Legjobb mezőnyjátékos: Bernád Szabolcs (Debreceni Sportiskola)
Legjobb kapus: Urbán Gergő ( Hajdúnánás)
Legjobb hazai játékos: Kisikán Zsombor (Berettyó-MVFC. Focisuli)"
 
 2012. március 4.-én  jönnek a legkisebbek, a 2005-ös korosztály. 9 órától a Pálfi István Rendezvénycsarnokban méri majd össze tudását a Loki, Szeghalom, Derecske, Hajdúnánás, Hajdúböszörmény, Hajdúszoboszló és Tiszaújváros csapataival.
Jöjjenek el, szurkoljanak velünk !

You have no rights to post comments