artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 10. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Karfiolleves

BBQ csirkecomb filé jázmin rizzsel, coleslaw salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gundel palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A férfi kézilabdásaink péntektől már a nemzeti bajnokság őszi rajtára készülnek.

Mint arról már korábban beszámoltunk (), szeptembertől az NB2 Dél-keleti csoportjában küzdenek kéziseink. Ám nem csak az ellenfeleink lesznek újak, az egyesület vezetőségében és a csapatban is történtek kisebb-nagyobb változások. Az eseményekről Balibán Péter, a bronzérmes gárdánk kapitánya számolt be:

A nyári szünetben átalakult az egyesület elnöksége. Bene Gyuszi bácsi már másfél évvel ezelőtt jelezte, hogy a megromlott egészségi állapota és a megnövekedett új terhekre való tekintettel nem tudja továbbra is ellátni az elnökséggel járó terheket, így az elmúlt időszakban Hajdú Miklós segítette a munkáját. Gyuszi bácsi aztán júniusban végleg úgy döntött, hogy nem csinálja tovább.  Ekkor kezdődtek el a folyamatos egyeztetések, melynek végén kialakult ez egyesület mostani elnöksége. Az új elnök Dinók Tibor lett, míg az elnökség tagjai Balázsné Szabó Mária, Hajdú Miklós, Vaskó Miklós, Ulics István, Domján János, Balázs Károly és jómagam lettünk. Az egyesület társadalmi elnöke továbbra is Muraközi István polgármester úr lesz. A céljaink nem változnak, elsődleges feladatunknak tartjuk, hogy az eddigi sikereket megtartva, stabilan tudjon működni az egyesület. Ehhez meg kell teremteni a megnyugtató anyagi biztonságot, illetve igyekezni kell az elnökségen belül a megfelelő munkamegosztásra.

A csapaton belül és a szakmai irányításban is történtek változások. A felnőtt gárda tavaly szenzációs évet zárt, amiért annyira hálásak vagyunk, hogy azt elmondani nem lehet! Annyi fantasztikus élmény ért minket, hogy azt felsorolni is lehetetlen! A legbüszkébbek arra a hangulatra vagyunk, ami körül vesz minket. Ebben nagyon sokat segített a berettyohir.hu stábja és a szponzoraink is.

 A csapat új csoportban folytatja tovább a küzdelmeket. Nem örültünk az átsorolásnak - főleg annak módjával -, de sportemberek vagyunk, így az foglalkoztat minket a legjobban, hogy a megváltozott körülmények ellenére is lehető legjobb eredményt érjük el.

A gárda magja egyben maradt, de azért jelentős változások is történtek. Egy emblematikus játékosunk, korábbi gólkirályunk, Pákozdi Gabi távozik, aki Miskolcon folytatja a pályafutását. Sajnáljuk a távozását, de megértjük okait és nagyon sok sikert kívánunk neki az új csapatában és az életben egyaránt. Pákónak jeleztük, hogy hozzánk mindig visszatérhet! Az irányítónk, Tahóczki Balázs külföldi munkavállalás miatt nem kezdi meg a felkészülést a csapattal, ő belátható időn belül nem csatlakozik hozzánk. A tehetséges fiatal kapusunk, Cseh Imi, aki már bemutatkozott a felnőtt csapatban, Békésre igazolt, neki is sok sikert kívánunk.

Az érkezőkről. A csapathoz visszatért Kovács Ferenc, Zoli testvére. Ő az Eger NB1/b csapatától érkezik. Balkezes, így a jobboldalunkat erősítheti, elsősorban szélsőként. Jó hír, hogy Kiss Balázs újra edzésbe állhat. Számításaink szerint, kellő edzésmunkával és türelemmel egy fél éven belül ismét bevethető tagja lesz a csapatnak.

Az ifistáknál Kucskár Imrét Kiss Béla váltja a kispadon. Ennek az oka, hogy a vezetés egy része azzal a kéréssel fordult Imihez, hogy a jövőben csak a felnőtt csapatot irányítsa. Ő ennek eleget tett és mivel Bélának a korábbi, serdülő korosztályú csapata „megszűnt”, így ő lett a juniorok edzője. Köszönjük Kucsinak az eddig elvégzett sok munkát és nagyon sok sikert kívánunk Kiss Bélának! Felnőtt játékosként azt remélem, hogy a későbbiekben is legalább olyan jó lesz a kapcsolat a két gárda között, mint eddig! 

You have no rights to post comments