artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 13. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Lencseleves virslivel

Darált húsos bolognai spagetti

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A székelyföldi sportoló szerint élete fontos állomása volt a városunk.

Szécsi Barna másfél évig erősítette az újfalui futsalcsapatot. Tavaly kupagyőztes, míg idén ezüstérmes lett az MVFC-vel, a „Berettyó” játékosaként húzhatta először magára a felnőtt válogatott mezét. A csapattól távozó székelyudvarhelyi fiatalembert a Mezei-Villnél és a városban eltöltött időszakról kérdeztem.

Nehéz döntés volt?

Nem volt könnyű és bízom benne, hogy nem fogom megbánni. Jól érzetem magam Berettyóújfaluban és a csapatnál, de már nagyon hiányzott az otthonom. Ezért döntöttem úgy, hogy Erdélyben folytatom a pályafutásom. Szeretnék továbbra is futsalozni, emellett minél többet lenni a családommal és a barátokkal, akikre az utóbbi időben nagyon kevés idő jutott.

Megvan, hogy hol folytatod?

Még nincs semmi biztos. Vannak ajánlataim, de semmi konkrétum. Valószínűleg valahol a környéken fogok játszani, mindenféleképpen szeretnék közelebb lenni Udvarhelyhez.

Mire fogsz a legszívesebben innen visszaemlékezni?

A jó hangulatú sikeres hazai meccsekre.

Milyennek ismerted meg Újfalut?

Egy csendes, kedves kisvárosnak, ahol az emberek kiegyensúlyozottak, nyugodtak. Nálunk mindenki fut és siet, ideges és türelmetlen.

Mit gondolsz, leszel még magyar válogatott?

Nagyon remélem, a címeres mezről ugyanis nem mondtam le. Nem felejtem el azt sem, hogy a Mezei-Vill-nek köszönhetem a válogatottságaimat, amire nagyon büszke vagyok.

További sok sikert kívánok neked!

Köszönöm és ezúton is szeretném megköszönni minden kedves szurkolónak és berettyóújfalui barátomnak, ismerősömnek a támogatást, amit kaptam tőlük! Remélem, hogy döntésemmel senkit nem bántottam meg! Az életem fontos állomása volt Berettyóújfalu, büszke vagyok rá, hogy itt játszhattam. Hajrá MVFC!

You have no rights to post comments