artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 12. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A futsalosok a múlt héten megkezdték a felkészülést az újabb bajnoki évre.

A tavalyi pontvadászatban ezüstérmet nyert berettyóújfalui futsalcsapat játékosai nem sokat pihenhettek. A Turzó József irányította gárda múlthét hétfőtől teljes gőzerővel készül az őszi szezonra. Az előző bajnokság legjobb edzőjének választott trénert a feladatokról, tervekről kérdeztük.

Hogyan készültök az új bajnoki évre?

Hetente kilenc-tizenegy edzést tartok a srácoknak. Naponta kétszer, reggel kilenc órától és délután fél háromtól tréningezünk, a foglalkozások között pedig videókat elemzünk. A felkészülés első három-négy hetét erőnléti fejlesztésre és taktikai oktatásra szánom, majd ezt követően szeretnénk részt venni néhány nyári rendezvényen is. A tervezett strandfoci és a műfüves tornákon elsősorban a csapatépítés a cél.

Lesznek a közeljövőben edzőmérkőzéseitek is?

Tervezzük, de pontos időpontjaim egyelőre nincsenek, mert a találkozók még szervezés alatt vannak. Jobbára környékbeliekkel, hozzánk közelebb eső gárdákkal, így Debrecen, Törökszentmiklós, Békéscsaba és Szeged futsalcsapataival tréningeznénk.

Történt nagyobb változás a keretben?

Van több távozónk és érkezőnk is. Pallai Gábor családi és egészségügyi okok miatt abbahagyta a futsalt, Szécsi Barna és Kiss Attila pedig máshol folytatják. Júliustól a keretünket erősíti viszont Dávid Richárd, aki az Aramistól érkezett, hazatért külföldről Nagy Tamás, míg Harmati Tamás az U19-esektől került fel az első csapathoz.

Mikor kezdődik a bajnokság?

Várhatóan augusztus végén rajtol az őszi szezon. Nem titok, hogy ismét a dobogón, annak is minél magasabb fokán szeretnénk végezni.

You have no rights to post comments