artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 13. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Lencseleves virslivel

Darált húsos bolognai spagetti

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Az MVFC fiatal játékosa kapta idén a Császár Gyula díjat.

A futsalosok Telkiben nemrégiben megrendezett díjátadó gáláján Turzó József mellett, aki az „Év edzője” címet hódította el, Szabó Péter, a berettyóújfalui csapat fiatal tehetsége is emléktárgyat vehetett át. „Petike” a Császár Gyuláról, a tavaly év elején tragikus hirtelenséggel elhunyt kiváló sportemberről elnevezett, az év felfedezettjének járó díj birtokosa lett. A játékost ebből az apropóból faggattuk.     

Meglepett, hogy te kaptad ezt a rangos elismerést?

Igen, nagyon is. Tavaly az U19-es csapat játékosaként ültem a MLSZ díjátadón, akkor adták át először ezt a díjat. A várakozás közben eljátszottam a gondolattal, hogy vajon mi lenne, ha a következő szezon végén nekem adnák át az Év Felfedezettjének járó elismerést? Így ez a díj különösen nagy meglepetés számomra, mert ezt a sikert én már előre elképzeltem, megálmodtam. S lám sikerült!

Mennyire fontos számodra ez a díj?

Roppant sokat jelent. Ez mindenképp egy pozitív visszajelzés arról, hogy megéri a sok munka, és jó úton haladok.

Mikor kezdtél el futsalozni?

Három évvel ezelőtt, a Mezei-Vill U19-es és az NB2-es egyesületében párhuzamosan. A rákövetkezendő esztendőben csatlakoztam az NB1-es kerethez.

Hogyan értékelnéd a bajnokságban nyújtott teljesítményedet?

Nehéz megmondani, talán összességében jónak mondanám. Voltak jobb és rosszabb periódusaim. A szezonom jól indult, megkaptam a játéklehetőséget, amivel úgy gondolom élni is tudtam. Ezután jött egy visszaesés, de szerencsére a szezon második felére sikerült újra jó formába lendülnöm.

Miben látod a legfőbb erősségedet és mi az, ami gyengébben megy?

Úgy gondolom, az elsődleges pozitívumom, hogy a fiatal korom ellenére megbízható vagyok. Hogy miben kellene fejlődnöm? Mindenben. Szerintem olyan nem létezik, hogy valakinek nincs hova fejlődnie, mindig van feljebb. Így én is ezen a vagyok, hogy hétről-hétre egyre jobb játékos legyek.

Vannak hosszú távú terveid a futsalt illetően?

Szeretnék a csapat meghatározó tagjává válni olyan szinten, hogy a játéktudásommal segítsem, előrébb juttassam a klubot. Az egyéni céljaim között pedig az szerepel, hogy a lehető legtöbbet, a maximumot kihozzam magamból. Ha mindezt sikerül megvalósítanom, talán teljesül egy másik álmom is, egyszer magamra ölthetem a felnőtt válogatott címeres mezét!

You have no rights to post comments