artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 3. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Fahéjas szilvaleves

Párizsi sertésszelet carbonara spagettivel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Bikák után a szombathelyiek is nyolcat kaptak. Az első osztályú futsal bajnokság utolsó előtti fordulójában a Berettyóújfalu a Haladást fogadta. A mérkőzés egyik csapat számára sem bírt különösebb jelentőséggel, hiszen a hazaiak biztosan ezüstérmes, míg a vendégek a hatodik helyen zárnak az idei pontvadászatban. A tétnélküliség aztán némileg rányomta magát a meccs színvonalára is.

 

Az első félidő, ahogy várható volt, hazai mezőnyfölényt hozott, a játékrész közepén Gál és Kiss révén, bő egy perc alatt az újfaluiak két gólos előnyre tettek szert (2-0).

A második húsz perc elején Horváth találatával a Haladás szorosabbá tette ugyan a meccset (2-1), ám Sánta révén hamar jött a válasz (3-1). A következő percekben a szombathelyieknek meglett volna a lehetősége, hogy ismét felzárkózzanak, ám kimaradtak a helyzetek. A meccs utolsó negyedében aztán beindult a Mezei-henger, Trencsényi és Szécsi duplájával valamint Rábl góljával megsorozták az addig masszív vendégvédelmet (8-1).   

 

MVFC BERETTYÓÚJFALU - SWIETELSKY HALADÁS VSE 8-1 (2-0)

2013.05.17 19:30 Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok 300 néző

jv: Veres János, Takács Attila, Szilágyi Norbert

 

MVFC: Pallai Gábor - Lovas Norbert, Nagy István, Szabó Péter, Rábl János

Csere: Gál István, Siska Gergő, Trencsényi János, Szécsi Barna, Sánta János Attila, Kiss Attila, Tihanyi Csaba

Edző: Turzó József

Haladás: Németh Krisztián - Czeglédi Balázs, Bagó Gábor, Horváth Péter, Halmos Máté

Csere: Kajáry Dominik Zsolt, Farkas Márk, Egle László, Farkas Martin Dominik, Koronczai Roland

Edző: Horváth Levente

Gólszerzők: Trencsényi János 2 (34’ És 38’), Szécsi Barna 2 (34’ És 40’), Gál István (11’), Kiss Attila (12’), Sánta János Attila (23’), Rábl János (40’) Ill. Horváth Péter (22’)

Sárga lap: Halmos Máté (31’)

Szabálytalanságok: I. félidő: 5/4; II. félidő 1/4

 

Turzó József (MVFC): Az utolsó hazai mérkőzésünkön igyekeztünk kiszolgálni a hazai közönségünket, különösen Takács urat és a körülötte ülő törzsszurkolóinkat. Sajnos ez játékban nem úgy sikerült, ahogy terveztem, ezúttal is sok volt részünkről a pontatlanság. A bajnokság a végére ellaposodott és így járt a mi játékunk is, úgy látom, már nagyon várjuk a befejezést. Ám hátra van még egy győri meccs, arra fel kell, hogy szívjuk még egyszer magunkat, mert ez a teljesítmény oda kevés lesz.

Horváth Levente (Haladás): Úgy gondolom, hogy a mai mérkőzésen nem volt ekkora különbség a két csapat között, mint ahogy a végeredmény mutatja. Az első félidőben nagyon jól tartottuk magunkat és 3-1-es állásnál is meg volt a sanszunk, hogy közelebb zárkózzunk a hazaiakhoz és talán furán hangzik az 1-8 ellenére, de akár meglepetést is okozhattunk volna. A negyedik gól eldöntötte a mérkőzést, ezt követően fizikálisan és mentálisan is összezuhant a csapat. Lehetőséget adtam ma a fiataloknak is, sajnos így sok lett a vége.

You have no rights to post comments