artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 27. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A tartalékos UTC nem tudta megszorítani a Berettyóújfalut.  Ezen a héten két hazai bajnoki várt, illetve vár a Mezei-Vill FC-re. Előbb hétfőn este az újszegedi csapatot fogadták, míg pénteken a szombathelyi Aramis érkezik.

 

 

A rájátszás első körében az UTC-t 10-3-ra győzte le idegenben a Turzó-legénység, ezért jó esély volt arra, hogy egy gólzáporos mérkőzést láthatnak a Morotva-Ligetbe kilátogató szurkolók. Tovább fokozta ennek a lehetőségét az a tény, hogy a hazaiaknál Trencsényi és Szécsi is felépült, míg a vendégek meglehetősen tartalékosan érkeztek Berettyóújfaluba.

 

 

 

 

 

 

 

 

A várt sok gól azonban elmaradt, egy meglehetősen álmos, lagymatag találkozó kerekedett az összecsapásból. A srácok hamar felosztották egymás közt a feladatokat, az újszegediek többnyire védekeztek, míg Trencsényiék támadtak, támadgattak. Bár ettől ugyan még lehetett volna jó a meccs, de ez most nem úgy alakult. Reméljük, hogy pénteken jobb lesz.

 

MVFC Berettyóújfalu - UTC Futsal Team 4-0 (2-0)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok, 200 néző.

Vezette: Nagy R., Varga L., Kujbus.

MVFC: Pallai - Lovas, Nagy, Szabó, Rábl.

Csere: Gál, Siska, Trencsényi, Sánta, Szécsi, Kiss A., Tihanyi (kapus).

Edző: Turzó József

 

 

 

 

 

 

 

 

UTC: Tombácz - Trucz, Hegyesi, Dürgő, Juhász.

Csere: Csamangó, Csonka G., Pöszmet, Puskás, Béry (kapus).

Edző: Brinszky Adrián

Gólszerzők: Trencsényi (9′, 24′), Gál (14′), Rábl (31′).

Sárga lap: Hegyesi (2′)

 

 

 

 

 

 

 

 

Turzó József (MVFC): Nem játszottunk ma igazán jól. Az ellenfelünk kevés rutinos játékossal érkezett és mi túlságosan is alkalmazkodtunk hozzájuk.  Kicsit tétnélküli edzőmérkőzés szaga volt az egész találkozónak, hiányoztak a gyors ritmusváltások és sokszor pontatlanok voltunk. Több dolog tekintetében is hiányérzetem van, ma sem engem, sem a közönséget nem szolgálta ki a csapat. Pénteken ennél lényegesen több kell, mert egy felvértezett Aramis fog hozzánk érkezni, mi pedig szeretnénk bebiztosítani a második helyünket.

 

 

 

 

 

 

 

 

Brinszky Adrián (UTC): A kalkulált végeredmény született, a Mezei-Vill természetesen teljesen megérdemelten győzött és lényegében matematikailag is bebiztosította a maga részére az ezüstérmet. Összességében elégedett vagyok a csapatommal, hiszen két fiatal debütánsom is volt. Mindkét félidő elején sokat tettünk azért, hogy végig mérkőzésben maradhassunk. Reális eredmény született, gratulálok a csapatoknak!

You have no rights to post comments