artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 28. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A szombathelyiek sem tudták megállítani Trencsényiéket. Turzó József csapata egygólos félidei vezetés után 3-1-re győzött a Haladás ellen.

Swietelsky-Haladás VSE - Mezei-Vill FC 1-3 (0-1)

Szombathely, Arena Savaria 2013.04.15. 

 

Swietelsky-Haladás VSE: Németh Krisztián - Németh Péter, Jáger Sándor, Czeglédi Balázs, Koronczai Roland

Csere: Jurak Dániel, Halmos Máté, Horváth Péter, Schimmer Zoltán, Bogyó Károly, Joó Bálint

Edző: Pálmay Tamás

 

Mezei-Vill FC: Tihanyi Csaba - Lovas Norbert, Rábl János, Nagy István, Trencsényi János

Csere: Sánta János Attila, Gál István, Szécsi Barna, Kiss Attila, Siska Gergő, Pallai Gábor

Edző: Turzó József

 

Gólszerzők: Koronczai Roland (39’) illetve Szécsi Barna (3’), Rábl János (27’), Lovas Norbert (40’)

Sárgalap: Jáger Sándor illetve Szécsi Barna

 

Trencsényi János(MVFC): Hosszú volt az út, ezért már reggel kilenckor elindultunk. Hat órát zötykölődtünk, talán emiatt is voltunk kicsit fáradtabbak, ám ennek ellenére mi kezdtünk jobban. Sok helyzetünk volt, amit a szombathelyi kapus bravúrral sorra kivédett – egyet, Szécsi lövését leszámítva (0-1). A gólt követően is végig mi kezdeményeztünk, csakhogy sok labdát elpasszoltunk, amiből a hazaiaknak is volt néhány veszélyes kontrájuk.

A második félidő elején próbáltuk minél tovább járatni a labdát és a keletkező réseken indítani, több-kevesebb sikerrel. A második gólunk egy szögletből született, ezúttal Rábl volt eredményes (0-2). A Hali öt perccel a vége előtt lehozta a kapusát, válaszul mi is megtettük ugyanezt, azért, hogy a labdát meg tudjuk tartani. A taktikai csatában, egy perccel a vége előtt egy labdaszerzést követően az üres kapuba gurítottak (1-2). A végeredményt végül Lovas állította be, pár másodperccel a vége előtt ívelt az üres kapuba (1-3)

Holnap a győrieket fogadjuk. Nehéz meccs lesz, sokadik mérkőzésünk már ellenük, ezúttal is mindent megteszünk, hogy mi nyerjünk. A tabellán elég sok pont van közöttünk, de az a célunk, hogy faragjunk a hátrányunkból, meglátjuk, mire leszünk képesek...

You have no rights to post comments