artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 28. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Újra győzött a felnőtt férfi kézilabda csapatunk. Jól gondolta, aki szombaton nehéz mérkőzésre számított. Bár az eredmény - a hét gólos különbség - nem ezt tükrözi, pedig egyáltalán nem volt könnyű legyőzni a miskolci srácokat.

 

 

Az első félidőt rengeteg szabálytalanság, kiállítás és jó néhány kimaradt helyzet jellemezte. Emellett a feszült hangulatban a kétes bírói ítéletek mindkét oldalon tovább borzolták a kedélyeket. Bizonyára nem volt könnyű a találkozó játékvezetői szemmel sem, mert egyik csapatnak sem kellett a szomszédba mennie némi keménységért. A góltalanság miatt az első játékrész közepén még 3-3 volt a meccs állása, ezt követően azonban a BMSE magasabb fokozatba kapcsolt és a negyedóra alatt nyolcgólos előnyt harcolt ki.

 

 

 

 

 

 

 

 

A második játékrészben a borsodi gárda próbált lefaragni a hátrányából, ez részint sikerült is, többször négy gólra megközelítették a hazaiakat. Ám ekkor a Kucskár Imre vezényelte berettyóújfalui alakulatban mindig volt valaki, aki átlendítette a csapatot a kritikus pontokon és perceken belül ismét hat-hét találat lett a különbség.

Az újabb két pont begyűjtésével és a fehérgyarmatiak meglepő, DEAC elleni vereségével megerősítettük a helyünket a tabella harmadik helyén. A következő fordulóban Bőcsre látogatnak a srácok, egy remélt győzelem esetén a bronzérmes álmaink egy karnyújtásra kerülhetnének.

 

 

 

 

 

 

 

 

Felnőtt:

BMSE-Miskolc VSI 31-24 (15-7)

Berettyóújfalu, Kabos Endre Sportcsarnok, 2013.03.13. 350 néző

BMSE: ÉKES - Buczi 2, PÁKOZDI 5, TAHÓCZKI 2, DANDÉ 4, Papp 4, Kovács 3

Csere: VARGA 1, BAK 2(2), PARDI 8, Marton, Szörnyi, Pekárovics, Mező (kapus), Balibán, Gál,

Miskolc: Puskás - Hangyel 1, SMIGER 7, SEMSÁK 3, Horváth T. 1, Papp 1, Bodnár G. 1

Csere: HORVÁTH Z. 6, NÉMETH 3, Bukta 1, Balogh (kapus), Bodnár P., Bodnár D., Rozmán, Szendrei, Herpai

Hétméteresek: 2/2 illetve 0/0

Kiállítások: 10 perc illetve 8 perc

 

 

 

 

 

 

 

 

Kucskár Imre (BMSE): Nem indult egyszerűen, hiszen a 14. percben még 3:3 volt az állás, de ezután egy 7-0-ás sorozattal gyakorlatilag eldöntöttük a meccset. Az első félidőben azt a védekezést produkáltuk, ami 3. helyet érhet. A második játékrészben ez már felpuhult egy kicsit, viszont a támadásaink az egész mérkőzésen viszonylag hatékonyak voltak. Összességében -  kisebb szakaszokat leszámítva - fegyelmezetten játszottunk és megint sokat segítettünk egymásnak. Így talán elérhetjük a célunkat, de Bőcsön nagyon nehéz lesz. Ha ott nyernénk, az szép reményekre jogosítana.

 

 

 

 

 

 

 

 

Montovay Péter (Miskolc VSI): Papírforma eredmény született. A Berettyóújfalu ahogy látom mindenféleképpen dobogós helyre pályázik és jó esélye is van, hogy bronzéremmel zárja a bajnokságot. Talán ezzel a tudattal léptünk pályára, több volt ebben a mérkőzésben, túlságosan tiszteltük az eredményeket és a tabellán elfoglalt helyezést. Többet hibázott a BMSE, mint amit én előzetesen vártam, meg kellett volna ragadnunk a lehetőséget, sajnos nem tudtunk élni vele. A félidő végére kialakult egy hét gólos különbség, nekünk csak arra volt energiánk, hogy ezt a második félidőben konzerváljuk. A jobbik csapat nyert, amihez gratulálok és további sok sikert kívánok a hazai csapatnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

Junior:

BMSE-Miskolc VSI 24-30 (8-16)

Berettyóújfalu, Kabos Endre Sportcsarnok, 2013.03.13. 200 néző

BMSE: Csuha - Bácsó 4, SZŰCS 10, Dinók Dániel 3, Marton, Zalkodi 1, Papp Á.

Csere: Nagy D. 1, Vezendi 1(1), Takács T. 1, Cseh (kapus), Takács Sz., RÁCZ 2, Szörnyi 1, Nagy I., Zákány

Miskolc VSI: KISS M. - Bodnár D. 2, Hangyel 2, HERPAI 5, SIMON 4, ROZMÁN 7(1), SEMSÁK 4

Csere: Balogh (kapus), Breuer1, Molnár, Csontos 1, Kiss R., Medve, Lubinszki 2, Szendrei 2, Alexa

 

 

 

 

 

 

 

 

Kucskár Imre (BMSE): Nagyon gyengén kezdtük a mérkőzést és később sem sikerült felállni a padlóról, így még szoros sem lett a mérkőzés. Támadásban nagyon fegyelmezetlenek voltunk, sok volt az eladott labda, amit ki is használtak a miskolciak, A második félidőben próbáltunk feljebb jönni, de ez csak a tisztes vereséghez volt elég. Azért vagyok bosszús, mert ha fegyelmezettebben játszunk, akkor meg is nyerhettük volna a mérkőzést. A hátralévő meccseinken egyszer sem mi leszünk az esélyesek, ettől függetlenül remélem, hogy legalább egy bravúrra képesek leszünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Béres Csaba (Miskolc VSI): Úgy érzem, hogy a találkozó elején a határozott védekezésünkkel sikerült megtörnünk az ellenfelünket. Erre készültünk és meg is valósítottuk, amit akartunk.  Ezt követően már azokat a játékosokat is tudtam játszatni, akik általában kevesebb lehetőséget kapnak. Úgy vélem, hogy az első tizenöt perc eldöntötte a junior mérkőzés sorsát.

You have no rights to post comments