artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 28. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Ezúttal is jól sikerült az emléktorna, a kézilabdások ünnepéről Zákány Kristóf, a BMSE ifi játékosa számolt be:

 

 

 

„A hagyományok szerint szombaton ismét megrendezésre került a Sziszi Emléktorna, immáron hatodik alkalommal.

A több mérkőzéses tornát a legkisebb BMSE játékosok kezdték. Gyermek csapataink a 2x10 perces mérkőzése nagyon szoros 10-9-es végeredményt hozott a lányok javára. Már ezen a mérkőzésen is megmutatkozott a Sziszi kupa sajátossága: nem az eredmény a fontos, hanem az önfeledt szórakozás.

A következő meccset az Országos Serdülő Bajnokságban induló csapataink vívták, ahol már nagyon szép cseleket, hát mögötti és kínai figurából született gólokat láthatott a kilátogató közönség. Itt a fiúk győzedelmeskedtek 8-13 arányban.

Ezután jött a családi játék, ahol bárki beállhatott, akinek legalább még egy családtagja ott volt. Minden évben ez mondható a legjobb hangulatú mérkőzésnek, mert itt az óvodásoktól egészen a nyugdíjasokig mindenki pályára léphet.

Fél négykor a férfi junior csapatunk csapott össze a BMSE 1972-76-os születésű „seniorok” csapatával. Meglepő volt látni, hogy az egykori játékosaink még a mai napig milyen jó erőnlétben vannak. Nagyon szép megoldások voltak mindkét oldalon, és ennek megfelelően 18-19-es eredménnyel győzedelmeskedtek a korábbi játékosaink.

Zárásként egy női és egy férfi nosztalgiamérkőzés következett. A nők a jelenlegi csapat ellen léptek pályára ahol a nosztalgia csapat nyert. A férfiaknál mindkét csapatban voltak ma már nem aktív kézilabdázók, de kor szerint voltak nagyjából szétosztva. Ezen a meccsen a fiatalabb csapat kerekedett felül.

A tornáról elmondható, hogy minden meccs nagyon jó hangulatban zajlott le, mindenki örömmel lépett pályára. Régi barátok találkozhattak, akik esetleg már a hétköznapokban ezt nem tudják megtenni. Köszönet a szervezőknek, és a résztvevőknek egyaránt. Jövőre várunk vissza benneteket!”

/Fotó: Nagy Tünde/

You have no rights to post comments