artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 27. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Nehéz meccs vár ma a srácokra.

Pénteken a szokásos időben ismét futsalmérkőzést láthatunk a Pálfi István Rendezvénycsarnokban. A Mezei-Vill FC esti ellenfele a rájátszás második fordulójában a Gödöllői Bikák csapata lesz, mely gárda jó ideje mumusunknak számít. Az alapszakaszban kétszer találkoztunk, mindkét alkalommal 3-2-es vereséget szenvedtünk tőlük, így volna miért visszavágni. Ez azonban nem lesz könnyű, hiszen Turzó József vezetőedző több játékosa sérült, a gödöllőieknek pedig egészen jó csapatuk van.     

Turzó József (MVFC): Nagyon várjuk már a péntek estét, mert több mint egy hónapja, hogy nem játszottunk bajnokit. Mivel válogatottjaink szinte egész márciusban távol voltak, míg Siska Gergő a vakbélműtétje után lábadozott, így emiatt elég hiányosan, öt mezőny játékossal és két kapussal dolgoztuk az elmúlt hetekben. Szerencsére együtt tudtunk tréningezni az U19-es csapatunkkal és edzőmeccseket is játszhattunk a DEAC gárdájával, ezért úgy gondolom, hogy megfelelő munkát végeztünk. A válogatottjaink, Pallai Gábor, Szécsi Barna, Trencsényi János, Lovas Norbert, és Rábl János örömünkre sikeresen szerepeltek az EB selejtezőkön, ám üröm az örömben, hogy hárman kisebb-nagyobb sérüléssel érkeztek vissza. Ettől függetlenül bizakodva várjuk a 3. helyezett Gödöllő elleni rangadót, tudjuk, hogy jelen pillanatban nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei. Amellett, hogy a ma esti vendégeinket ebben a bajnoki évben még nem sikerült megvernünk, több sérültünk is van. Siska Gergő másfél hónapos kihagyás után a héten edzett először velünk, Trencsényi Jánosnak fáj a vádlija, ezért a játéka nem valószínű. Rábl János és Lovas Norbert kisebb sérüléssel bajlódik, ők várhatóan pályára lépnek. Ha hiányosak leszünk is, de mindent megteszünk, hogy kiszolgáljuk az igaz szimpatizánsainkat.

You have no rights to post comments