artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 28. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A sérülésektől alaposan megtizedelt csapatunk bravúros győzelmet aratott.

 

 

 

 

Szombaton délután a BMSE férfi kézilabda csapata az egyik nagy riválist, a Fehérgyarmati VSE gárdáját látta vendégül. A mintegy négyszáz néző előtt lebonyolított találkozón a srácok szoros és rendkívül izgalmas végjátékban egy góllal jobbnak bizonyultak. A győzelmet különösen értékessé teszi az a tény, hogy a gárdánkat a meccs előtt hihetetlen betegség és sérüléshullám sújtotta, a megszokott kezdőcsapatunkból szinte nem maradt egyetlen teljesen egészséges játékos sem.

 

 

 

 

 

 

 

 

Felnőtt:

BMSE – Fehérgyarmat 25:24 (13:10)

BMSE: ÉKES - Buczi 4, Pákozdi 5, TAHÓCZKI 4, Dandé 2, PAPP 5, Kovács 1,

Csere: VARGA, BAK, Marton, PARDI 3, Gál 1, Szörnyi, Balibán, Pekárovics, Mező (kapus)

Fehérgyarmat: Nagy - Csobay 3, Szűcs 6, Szabó P. 6 (2), Gaál, Siket 4, Pásztor 5 (2)

Csere: Bihari, Szabó J., Hadar, Balogh, Csapos, Bodnár (kapus)

Hétméteresek: 0/0 illetve 6/4

Kiállítások: 4 perc illetve 4 perc

 

 

 

 

 

 

 

 

Kucskár Imre (BMSE): Fantasztikus győzelem volt, még akkor is, ha sok hibával játszottunk, mivel egy nagyon jó csapat volt az ellenfelünk. Az elmúlt hét történései, a sok sérültünk miatt rendkívül bravúrosnak mondható az eredmény és ezt megint igazi csapatjátékkal sikerült elérnünk. Ez úton is szeretném megköszönni a csapatnak ezt a szenzációs győzelmet! Mindenkit csak dicsérni tudok! A kapuban Ékes Ádi már a második mérkőzésen pótolja kiválóan Totit (Tóth József) és Mező Csabit is csak tisztelni tudom az edzésmunkája miatt, valamint azt, hogy türelmesen vár a sorára. A mezőnyben Kovács Zolika küzdött és ezt nagyon jól csinálta, Buczi Rolika egy lázas éjszaka után is jó teljesítményt nyújtott. Papp Bandika könyökfájdalmai ellenére is igazi motorja volt a csapatnak, Ila (Varga Gábor), bár sérülése miatt csak védekezni tudott, de azt nagyon. Igor (Bak Tibor) hetek óta a csapat egyik vezére, Pék (Dandé Zsolt) fájdalomcsillapítóval és elfagyasztott bokával játszott. Tahóczki Balázs szintén sérülten vállalta a játékot, Pákó (Pákozdi Gábor) nagyon hasznosan játszott és a védekezésben is kifulladásig harcolt. Gál Csabi egyre többet tud hozzátenni a csapat játékához, Pardi Laci mindkét lövőbe hasznosnak bizonyult. Marton Roli, aki most mutatkozott be hazai pályán és biztos vagyok benne, hogy pár meccs múlva még ennél is jobban fog játszani. Bimbi (Szörnyi Péter) Veresegyházról jár a mérkőzésekre, a pályán egyre jobban felépíti magát. Balibán Peti, aki a legnagyobb segítségem, igazi nagybetűs CSK (csapatkapitány). Pekárovics Zoli, aki bár most nem játszott, tudom, hogy még nagyon sok van benne. Bízom benne, hogy az elkövetkező két hétben a sérültjeink állapota javulni fog, mert nagyon nehéz meccsek várnak ránk sorozatban!

Sajnos a gárdából több játékosom kisebb-nagyobb problémával küzd, közülük három emberre biztosan nem számíthatok. Gál Roland térd-, Kotvász András bokasérüléssel bajlódik, míg jómagam részleges lovaglóizom szakadás miatt nem játszhatok.

 

 

 

 

 

 

 

 

Szabó Péter (az FVSE játékosa): A csapatból többen alapemberre nem számíthattunk, Gál Roland térd-, Kotvász András bokaproblémákkal bajlódik, míg Csapos János játékos-edzőnk részleges lovaglóizom szakadás miatt nem játszhatott. Én magam is kisebb sérüléssel küszködöm, ezért a héten ki kellett hagynom az edzéseket. Ennek ellenére azt hiszem izgalmas, végig nyílt mérkőzést játszottunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Junior:

A fiatalok találkozóján Szűcs Csabáék magabiztosan verték a szatmári juniorokat.

BMSE – Fehérgyarmat 33:18 (15:9)

BMSE: László - Incze 2, SZŰCS 6, DINÓK DÁNIEL 3, MARTON 1, Zalkodi 3, PAPP Á. 6

Csere: Zákány, Szörnyi 1, TAKÁCS T. 4, Nagy D., Vezendi 1 (1), Cseh (kapus), DINÓK DÉNES 3, Nagy I. 2, Takács Sz. 1,

Fehérgyarmat: Barkaszi - Pethő 3, Bakó 4 (2), Lakatos 6, Pálfy, Szabó I. 5 (1), László

Csere: Szabó G. (kapus), Kiss (kapus), Kovács, Nagy, Balogh

Hétméteresek: 2/1 illetve 4/3

Kiállítások: 6 perc illetve 14 perc

 

 

 

 

 

 

 

 

Kucskár Imre (BMSE): Magabiztos győzelem, de ez volt a papírforma. Egy kicsit többet vártam a csapattól, sokkal könyörtelenebbül kellene az ilyen típusú ellenfeleket legyőzni. Nagyon jó védekezéssel kezdtünk, és bár hagytunk ki ziccereket, azért a tizenkilencedik percben már 12:2 volt az eredmény. Viszont sajnos ezután csak helyenként tudtunk felpörögni. Bár tudom, hogy nehéz ilyen ellenféllel szemben jól játszani, de azért a ziccereket be kellene lőni és sokkal jobban kellene koncentrálni A Miskolc ellen sokkal több kell, ha nyerni akarunk.

Szabó Péter (az FVSE játékosa): Sok tehetséges fiatal játékosunk van, akikben meg van a fejlődés lehetősége. Ám jelenleg még ennyire képesek.

You have no rights to post comments