artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 28. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Bizonyára örökre szívébe zárta Debrecent és a III. Rotary Futófesztivált az a hölgy, akinek a barátja épp a maratoni futóverseny rajtja előtti izgatott pillanatokban kérte meg a kezét. - Nagy Sándor, BSI Futónagykövet beszámolója

 

 

 

2013. március 24-én Debrecenben rendezték meg a III. Rotary Futófesztivált, ahol a Berettyóújfaluból is szép számmal vettek részt a futás szerelmesei. A Berettyó-parti Baráti Futók 5 fős váltó kategóriában teljesítették a maratoni távot.

A versenyt teljesítő 32 csapat közül a számunkra igen értékes 10. helyen értünk célba. /A váltócsapat tagjai: Szatmári Zoltán, Nagy "Vasparipa" Sándor, Pálfi „José” Sándor, Bereczki Szilárd, Nagy Sándor/.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21097,5 métert vagyis félmaratoni távot futottak egyéniben, és ezúton is gratulálunk nekik: Molnárné Körmöndi  Katalin, Kis Zoltán Gyula, Daróczi Attila, Szép Sándor, és negyedmaratoni  távot maga mögött hagyva ért célba Veress Tamás. Valamennyien nem csak a kilométereket, de a szokatlan márciusi időjárást is legyőzték. Mindenki befutócsomaggal, éremmel, pólóval és rengeteg új élménnyel, új futóbarátokkal gazdagodott. A félmaratoni táv korosztályos versenyének férfi kategóriájában Molnár Deme József barátunk, /aki egyébként, az Oradea Running Day Futóverseny főszervezője/ 2. helyezést ért el.

Akik csatlakozni szeretnének hozzánk, keressék a BSI-Futónagykövet-Berettyóújfalu - Berettyó-parti Baráti Futás néven megtalálható .

A BSI által szervezett sporteseményeket a oldalon találhatják az érdeklődők. A helyi futással kapcsolatos eseményekről, rendezvényekről a oldalon és a facebook-os közösségi oldalunkon olvashatnak, a sport, a mozgás kedvelői.

Jelszavunk: "Fuss, kocogj, bringázz, sétálj velünk a Berettyó-parton."

Sok szeretettel várunk minden sportolni vágyót: "Remélem, összefutunk"!

You have no rights to post comments