artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 28. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A tartalékos ELTE-BEAC-nak nem volt esélye Berettyóújfaluban.

A szombati Mezei-Vill FC - ELTE-BEAC SEtalálkozóra a vendégek mindössze hét fővel (egy kapus és hat mezőnyjátékos) érkeztek, ami vérmes reményekre nem igazán adhatott okot számukra. A Trencsényi János irányította hazai csapat hamar megtalálta ellenfele gyenge pontját, már a második percben bevették Szabó Annamária kapuját (1-0). A kezdeti tapogatózás után a hazaiak védekezésüket egyre inkább kijjebb tolták és a félidő felénél Sallai révén máris két gólra növelték az előnyüket.

A második játékrészben ott folytatták a csapatok, ahol szünet előtt abbahagyták. Az ELTE jobbára védekezett, a Mezeis lányok pedig már az egyetemisták térfelén próbálták megszerezni a labdát - több-kevesebb sikerrel. Az MVFC ebben a félidőben is villámgyorsan betalált, ám ezúttal kétszer is. Előbb Tóth Angelika a huszonkettedik percben (3-0), majd két minutumra rá Kóti Lilla volt eredményes (4-0), ami már egy kiütéses győzelem lehetőségét is előre vetítette. Ám ezt követően Füredi Andiék jobbára azzal törődtek, hogy kapott gól nélkül lehozzák a meccset, sőt a meccs utolsó öt percében teljesen visszaálltak.

A mérkőzésen a berettyóújfalui lányok az elmúlt hónapokhoz képest láthatóan nyugodtabban játszottak. Magabiztosak és bátrak voltak, a győzelmük egy percig sem forgott veszélyben.

Mezei-Vill FC – ELTE-BEAC SE 4-0 (2-0)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok, 2013.03.23.

Vezette: Szűcs László, Mező Sándor, Vasziliu Tamás

 

Mezei-Vill FC: Pozsgai Melinda - Tóth Angelika, Oláh Anikó, Roza Viktória, Füredi Andrea

Csere: Erős Zsanett, Putnóczki Petra, Sallai Anita, Kóti Lilla

Edző: Trencsényi János

 

ELTE-BEAC SE: Szabó Annamária - Molnár Zsófia, Balovics Réka, Vida Orsolya, Juhász Adrienn

Csere: Baksai Éva, Pfundtner Vivien

Gólszerzők: Roza Viktória (2’), Sallai Anita (10’), Tóth Angelika (22’), Kóti Lilla (24’)

 

Trencsényi János (MVFC): Gratulálok a lányoknak a győzelemhez! Annak külön örülök, hogy sikerült kapott gól nélkül lehoznunk a mérkőzést. Még lesz egy visszavágó az ELTE ellen - ez lesz az utolsó meccsünk – remélem, ott is hasonló sikert fogunk elérni.

You have no rights to post comments