artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 3. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Fahéjas szilvaleves

Párizsi sertésszelet carbonara spagettivel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A junior kilenc, a felnőtt tizennégy góllal verte a vendég Mátészalkát.

A kéziseknek sikerült kiköszörülniük a csorbát, amit a múlt vasárnapi nyírbári vereség okozott, mindkét szombati mérkőzésen, végig vezetve, esélyeshez méltóan söpörték be a két-két pontot. A győzelmek alapján - a rivális fehérgyarmatiak pontvesztésével - a felnőtt gárda feljött a harmadik helyre, míg a fiatalok két pozíciót javítottak és immár hatodikak a junior bajnokságban.

Felnőtt:

BMSE - Mátészalka 31:17 (15:6)

BMSE: TÓTH - BUCZI 9 (2), Varga 1, DANDÉ, BAK 1 (1), Papp 2, KOVÁCS 6

Csere: Tahóczki, Pekárovics 1, Gál 2, PARDI 4, Pákozdi 3, Szűcs 1, Ékes (kapus), Szörnyi, BALIBÁN 1

Mátészalka: Zatureczki - Kovács 2, Varga R., Molnár 2, Kun 2, Kócsi 1

Csere: Varga T. 3, Varga Z. 2, Kerékgyártó 2, Bobély 1, Szíjártó 2, Kurtos (kapus)

Hétméteresek: 4/3 illetve 4/2

Kiállítások: 12 perc illetve 8 perc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kucskár Imre (BMSE): A több hiányzóval felálló ellenfél ellen, ahogy vártuk kisebb hibák csúsztak a játékba, de a védekezésünk rendben volt. Így, amikor tudtunk labdát szerezni, akkor sikerült az első félidő végére eldönteni a mérkőzést. Folyamatosan kerültek a pályára játékosaink és mindannyian hozzá tudtak tenni a győzelemhez. Nem igazán volt látványos mérkőzés, az ellenfél furcsa taktikája miatt, hiszen két emberünket emberfogással semlegesítették. Ám a négy a négy elleni játékban szinte azonnal ziccerbe kerültünk, a szalkaiak pedig passzív játékig támadtak. Nagyon örülök a győzelemnek, viszont az biztos, hogy a Miskolc ellen ennél több kell.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Falcsik Miklós (Mátészalka): A hét hiányzó játékosom ellenére szerettünk volna valami tartás nyújtani, de ez nem sikerült. Se fizikálisan, se technikailag nem tudtuk felvenni a versenyt a hazaiakkal. Több is lehetett volna, ha egy kicsit nagyobb hittel játszunk. Ahogy Kucskár Imrével elbeszélgettem, azt hiszem, ugyanazzal a problémával küzdünk, mint a berettyóújfaluiak. Munkahelyi elfoglaltságok miatt az idegenbeli mérkőzéseken rendszeresen csak tartalékosan tudunk kiállni, míg otthon – teljes létszámban – akár meglepetéseket is képesek vagyunk okozni.

 

Junior:

BMSE – Mátészalka 31:22 (13:10)

BMSE: CSUHA - BÁCSÓ 6, SZŰCS 8, Dinók Dániel 2, Nagy I. 1, ZALKODI 5, Rácz

Csere: Nagy D 1, Takács Sz. 1, Papp Á., Szörnyi 3, CSEH (kapus), Vezendi 2, Takács T., Zákány 1, Fekete 1

Mátészalka: Fazekas - Borbély 4, Kerékgyártó 10 (2), Szíjártó 3, Gere 2, Falcsik, Daruka 1

Csere: Kun 2 (1), Balogh, Sándor, Karikás, Takács (kapus)

Hétméteresek:1/0 illetve 5/3

Kiállítások: 12 perc illetve 2 perc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kucskár Imre (BMSE): Koncentráltan kezdett a csapat, de aztán kicsit döcögősebbre váltott így az első félidő szorosan zárult. A második félidőben folyamatosan őröltük fel az ellenfelet, a végén aztán magabiztos győzelem lett. A védekezésünkkel elégedett vagyok, sajnos a technikai hibáink miatt a támadások nem voltak elég gördülékenyek, ennél egy kicsit még bátrabban kellene játszani. Külön szeretném kiemelni Bácsó Imi játékát, ilyen védekezéssel és egy kicsit több munkával ez a felnőtt csapatba kerülésre is elég lehetne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Falcsik Miklós (Mátészalka): A junior csapatban ennyi volt, talán nagyobb tartással megszorongathattuk volna a hazai csapatot, de a srácok nem hitték el, hogy lehet keresni valójuk. Közrejátszhatott az is, hogy nem tudtunk úgy felkészülni a mérkőzésre, ahogy kellett volna, mivel tizenöt perce már ment a találkozó mikor „beestem” a sportcsarnokba… Jó adottságú, jó képességű játékosaim vannak és ugyanezt ugyan elmondhatom a berettyóújfalui juniorokról is. Én azt hittem, hogy már hozzájuk erősödtünk, hiszen otthon meg tudtuk őket verni, ám úgy tűnik, hogy mégsem.

You have no rights to post comments