artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 3. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Fahéjas szilvaleves

Párizsi sertésszelet carbonara spagettivel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Tizenegy perc alatt hatot vertek Trencsényiék az UTC-nek.

A Turzó-gárda ezúttal nem sok esélyt adott az Újszegednek, a vendég berettyóújfaluiak már a harmadik percben belekezdtek a gólgyártásba. Előbb Lovas majd Trencsényi vette be a hazaiak kapuját, ezután Rábl duplázott, míg a félidő közepén Sánta, aztán rá három perc múlva Gál volt eredményes.

A második játékrészben sem sokat változott a helyzet, a Berettyó továbbra is remekül játszott, Rábl két újabb találatával előbb nyolcra, majd Trencsényi második góljával kilencre nőtt a gárda előnye. Bár ezután a hazaiaknak sikerült valamennyire kozmetikázni az eredményt, ám az utolsó percben az i-re a pontot mégis Nagy tette fel és állította be a 10-3-as végeredményt.  

 

UTC FUTSAL TEAM SZEGED - MVFC BERETTYÓÚJFALU 3-10 (0-6)

Szeged, 2013.03.04.

 

UTC: Tombácz - Fülöp, Dürgő, Puskás, Trucz

Cserék: Béri - Koncz, Hegyesi, Bilic, Lázár, Juhász, Pataki

Edző: Brinszki Adrián

 

MVFC: Pallai - Trencsényi, Szabó, Lovas, Rábl

Cserék: Tihanyi - Kiss, Szécsi, Gál, Sánta, Nagy

Edző: Turzó József

 

Gólszerzők: Juhász (32’), Trucz (39’), Puskás (40’) illetve Rábl 4 (10’, 10’, 23’ és 26’), Lovas (3’), Trencsényi 2 (4’ és 32’), Sánta (14’), Gál (14’), Nagy (40’)

Sárga lap: Tombácz, Koncz ill. –

 

Trencsényi János (MVFC csk.): A legutóbb, nem is olyan régen Szegeden döntetlen lett a két csapat közötti meccs eredménye,akkorrengeteg helyzetünk kimaradt,a játékkal nem volt baj. Most igyekeztünk ezen javítani és ez sikerült is, az elsőtíz percben szinte minden lehetőségünket gólra tudtuk váltani.Így gyakorlatilag el is döntöttük a mérkőzést. A második játékrészbenezért sokkal nyugodtabban, felszabadultabban focizhattunk, több szép és tetszetős támadást vezettünk. Az ellenfél kicsit fásultnak, fáradtnak tűnt, lehet a hétvégén megkezdődött nagypálya miatt is de ez úgy gondolom, semmit nem von le az érdemeinkből. Nagyon fontos volt ez a győzelem, hiszen a botlásával újra hat pontra van tőlünk a Gödöllő. A  szombati Győr elleni kupameccsre ez a bajnoki amolyan főpróbának is felfogható,ezt sikerült viszonylag meggyőző játékkal teljesítenünk.

Turzó József (MVFC): Nagyon jól, agresszíven védekeztünk. A megszerzett labdákból sok helyzetet tudtunk kialakítani, amit ez alkalommal jó százalékkal használtunk ki. A kilencedik gólig remekül játszottunk, utána egy kicsit kiengedtünk, ám ma semmi nem veszélyeztette a megérdemelt győzelmünket.

You have no rights to post comments