artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 2

A juniorok vereséget szenvedtek az aranyéremre pályázó Hajdúszoboszlótól.

 

 

 

 

A szép számmal kilátogató hazai közönség és a BMSE lelkes szurkolói ismét fergeteges atmoszférát varázsoltak szombaton délután a Kabos Endre Sportcsarnokba. Nem túlzás, ha kijelentjük, hogy ez a káprázatos hangulat páratlan az NB2 Észak-keleti csoportjában és sok agyonpénzelt csapat is megirigyelné.

Az első mérkőzést a juniorok vívták. A találkozó papírforma szerint alakult, az aranyéremért küzdő vendég szoboszlóiak már az első félidőben ötgólos előnyre tettek szert, ami a hatvan perc végére hétre nőtt.

A felnőttek meccsén sem borult a rend, a hazai csapat, ha nehezen is lendült játékba, de esélyeshez méltóan, magabiztosan győzte le a Juhász-legénységet. A meglehetősen sok kiállítás ellenére a mérkőzés nem volt durvának mondható, a játékvezetők voltak inkább túl szigorúak és adták könnyedén a kétperceseket. A BMSE csapatában sérülése után, hat hónapi kihagyás után újra pályára léphetett Pákozdi Gábor, aki jó játékkal és öt dobott góllal debütált.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EREDMÉNYEK:

Felnőtt

BMSE – Hajdúszoboszló 30:23 (15:12)

BMSE: TÓTH - Buczi 5 (2), VARGA 4, Tahóczki 3, DANDÉ 2, PAPP 7, Kovács 1

Csere: BAK 1 (1), PÁKOZDI 5, Pardi 2, Szörnyi, Pekárovics, MEZŐ (kapus), Balibán, Czirják, Ékes (kapus)

Edző: Kucskár Imre

Hajdúszoboszlói KSKE: TÓTH GERGŐ - Holoda 1, KÁTAI 7, Nagy 3, Rézsó 5, Pap 4, Tóth Balázs 1

Csere: Remenyik 2, Kapás, Holb, Szabó, Horváth (kapus), Zagyva, Tóth Attila, Fige, Sebők

Edző: Juhász Károly

Hétméteresek: 4/3 illetve 3/0

Kiállítások: 16 perc illetve 10 perc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kucskár Imre (BMSE): A támadásaink nagyon gördülékenyek voltak, de sajnos védekezésben nem koncentráltunk eléggé, ezért az első félidőben nem tudtunk jelentősebb előnyre szert tenni.Talán egy kicsit többet vártunk magunktól és emiatt játszottunk egy kicsit görcsösen. A második félidőben főleg a sok cserének köszönhetően fokozatosan felőrültük a jól játszó ellenfelünket és igazi csapatmunkával biztos győzelmet arattunk. Remélem, hogy azért tudunk ennél is jobban játszani, mert ha jó eredményt akarunk elérni szükségünk lesz rá.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juhász Károly (Hajdúszoboszló): Szorosabb mérkőzésre számítottam, az elmúlt két hónap munkája alapján. Rengeteg hibát követtünk el, elsősorban irányító poszton és balátlövőben is gyengébb teljesítményt nyújtottunk a várakozásnál. Ez egy kicsit felkavart bennünket, sokat kellett cserélnünk, ami után gyakran rosszul léptünk be védekezésbe. A látottak alapján a hétgólos vereség teljesen helyén való.

 

Junior

BMSE – Hajdúszoboszló 25:32 (10:15)

BMSE: CSUHA - Bácsó 2 (1), SZŰCS 11 (3), Dinók Dániel 2, Nagy I. 1, Zalkodi 2, Papp Á. 1

Csere: Nagy D. 1, VEZENDI 2, Rácz 1, Takács Sz., INCZE 2, CSEH (kapus), Zákány László (kapus)

Hajdúszoboszlói KSKE: Szarvas - Veselényi 1, Tóth 3, SZABÓ BENCE 2, KÁTAI 12 (2), Szilágyi 3, Kaszás 4

Csere: Dancs, REMENYIK 3, Dányi, Varga 2, Vékony 1, Horváth 1, Bercsényi, Ossik, Arany, Szabó Bence Tibor.

Hétméteresek: 4/4 illetve 3/2

Kiállítások: 10 perc illetve 14 perc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kucskár Imre (BMSE): Megérdemelten nyert az ellenfél, mi nem nyújtottuk azt amit tudunk. Egyedül a küzdőszellemmel voltam elégedett és azzal, hogy a kispadról beszállók is hozzá tudtak tenni a mérkőzéshez. Nagyon sok volt a technikai hibánk és védekezésben sem azt csináltuk, amit megbeszéltünk, az ellenfél pedig profi módon kihasználta a hibáinkat. Ennél van feljebb és bízom benne, hogy ez minél hamarabb kijön a csapatból.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juhász Károly (Hajdúszoboszló): A juniormérkőzésen megpróbáltuk tartalékolni az erőnket, mivel hat játékosomra a felnőttek között is számítottam. A fiatalok közül négyen-öten ott is elég meghatározó szerepet töltenek be, őket próbáltuk kímélni. Úgy gondolom, hogy a győzelmünk megérdemelt, a két csapat közötti különbség itt is megvan, csak itt a mi javunkra.

You have no rights to post comments