artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 2

A magyar csapatban négy Mezei-Villes játékos, Trencsényi, Szécsi, Lovas és Rábl is pályára lépett. A mai találkozót az interneten élőben közvetítik.

Az EB-selejtezőkre készülő válogatottunk kedden délután Veszprémben a szlovénokkal vívott edzőmérkőzést.  A találkozó előtt a 75. válogatott meccsén pályára lépő Trencsényi Jánost és az 50. mérkőzését játszó Lovas Norbertet Esterházy Márton, az MLSZ Futsal Bizottságának elnöke valamint Ragadics Ferenc, az UEFA Futsal Bizottságának tagja köszöntötték. 

Az első félidőben a felkészülésben előttünk járó, jó erőkből álló vendégek uralták a játékot. Ugyan a jubiláló Trencsényi a mérkőzés elején megszerezte a vezetést a magyar válogatottnak, ám a szlovének még abban a minutumban egyenlítettek, majd négy percre rá már kétgólos előnyt szereztek (1-3).

Fotó:

A második játékrészben a különbség Nagy Tamás szerencsétlen öngólja után hamar háromra nőtt (1-4), minek következtében délnyugati szomszédjaink kissé visszavettek a tempóból, így a mieinknek módja volt átvenni a játék irányítását. A mezőnyfölényünk azonban meglehetősen meddőnek bizonyult, hiszen abból - Rábl révén - csak szépítésre futotta. (2-4)

Trencsényi János: Nehéz meccs volt, tudtuk és számítottunk rá, hogy jó csapat a szlovén válogatott. Az első félidőben volt egy perc, amikor két gólt is kaptunk. A második játékrész már kiegyenlítettebb játékot hozott, voltak lehetőségeink, de sajnos nem tudtuk szorosabbá tenni az eredményt. A végén öt a négy ellen is próbálkoztunk, abból is adódtak helyzeteink, ám nem sikerült gólt elérnünk. Remélem, hogy szerdán szorosabb meccset játszunk és a mérleg nyelve ezúttal a mi oldalunkra fog billenni.

Ma újra találkozik a két együttes, a találkozónak ezúttal Székesfehérvár ad otthont.

A mérkőzés az interneten az alábbi oldalon élőben követhető:

 

Magyarország-Szlovénia 2-4 (1-3)

Magyarország: Balázs - Németh P, Lódi, Harnisch, Dróth 

Csere: Trencsényi, Rábl, Szécsi, Nagy T., Lovas, Frank, Hegyesi, Vidák

Szövetségi edző: Frank Tamás

Szlovénia: Puskar - Fetic, Cujec, Osredkar, Melink

Csere: Vrhovec, Drobne, Kroflic

Szövetségi kapitány: Andrej Dobovicnik

Gólszerzők: Trencsényi (6’), Rábl (26’), ill. Cujec (6’), Osredkar (7’), Melink (12’), Nagy T. - öngól (26’)

You have no rights to post comments