artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 2

Vasárnap reggeltől-estig pattog a labda a szentmártoni rendezvénycsarnokban.

A hétvégén megyei utánpótlás tornát rendeznek a Pálfi István Rendezvénycsarnokban, melyről a Mezei-Vill FC válogatott kapusa, az U11-es utánpótláscsapat trénere, Tihanyi Csaba számolt be:

„Az MLSZ idén az eddigi gyakorlattal ellentétben az utánpótláscsapatoknak megyei tornákat rendez. A szövetség ennek hajdú-bihari koordinálását, az instruktori feladatokat rám osztotta, így a megyében az U11-es és U13-as korosztályokban csapatokat kellett keresnem, akik a nagypálya mellett a futsalt is kipróbálnák. Végül az első megyei futsalbajnokságra 16 csapat adta le a nevezését. A jelentkezett egyesületeket - területi alapon - négy csoportba osztottuk.

Az MVFC-nek szeptemberben alakultak meg a korosztályos csapatai, a srácok heti két alkalommal edzenek teremben, a nagypályás edzések kiegészítésére. A tíz-tizenegy éveseket én edzem, míg az U13-as legényekkel Trencsényi János foglalkozik.

A mi csoportunk első körmérkőzéseire 2013. február 10-én kerül sor, délelőtt a kisebbek, délután a nagyobbak játszanak. Az ellenfeleink a Püspökladány, a Hajdúszoboszló és a Debreceni Olasz Focisuli lesznek. A csoportból – a február 24-i második fordulót követően - a megyei döntőbe két csapat jut tovább, míg az országos döntőben a megyei bajnok képviseli majd Hajdú-Bihart.

Vasárnap a 2X15 perces mérkőzések 8.30-tól kezdődnek és előreláthatólag 18.00-ig fognak tartani. Szeretnénk, ha minél többen kilátogatnának a fiúk meccseire, sokan biztatnák fiatal tehetségeinket.”

A torna pontos menetrendjét várhatóan szombaton tudjuk közzé tenni.

You have no rights to post comments