artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 2

A Mezei-Vill FC 3-1-ről tudott pontot menteni a bajnoki rivális otthonában.

Fordulatos, hajtós mérkőzésen kétgólos hátrányból egyenlített a Turzó-csapat, mellyel továbbra is magabiztosan őrzi második helyét a bajnokságban.

UTC Futsal Team - MVFC Berettyóújfalu 3-3 (3-1)

Szeged, Szeged Városi Sportcsarnok, Vezette: Viczián, Benyovszki, Flinta

UTC: Tombácz - Trucz, Puskás, Hernády, Takács R. 

Csere: Koncz, Hegyesi, Dürgő, Fülöp, Juhász, Pataki, Béry (kapus)

Vezetőedző: Brinszky Adrián

 

MVFC: Tihanyi - Trencsényi, Szécsi, Siska, Nagy I. 

Csere: Szabó P., Lovas, Gál, Rábl, Kiss A., Sánta, Pallai (kapus)

Vezetőedző: Turzó József

Góllövők: Dürgő (4′), Koncz (17′), Trucz (19′) ill. Szécsi 2 (17′, 36′), Trencsényi (33′)


Turzó József: A mérkőzés nagy részében mi birtokoltuk a labdát, mi uraltuk, irányítottuk a játékot. Elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Annak ellenére, hogy voltak hibáink és a helyzetkihasználásunk is hagyott némi kívánnivalót maga, ami miatt van is bennem egy kisebb hiányérzet.

További hír a csapat háza tájáról, hogy miután a Ferencváros technikai okokra hivatkozva lemondta a múlt heti kupavisszavágót, az MVFC a Magyar Kupában kettős győzelemmel, 11-0-s összesítéssel jutott legjobb négy közé.

A győri márciusban megrendezésre kerülő négyes tornára a következő csapatok kvalifikálták eddig magukat: MVFC, UTC Szeged, Haladás VSE. A negyedik gárda a Rába ETO-Dunakeszi (az első mérkőzés eredménye: 6-1, visszavágó: 02.20.) párharc győztese lesz.

You have no rights to post comments