artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 2

Az Arany János Gimnázium évről-évre bizonyítja tanulmányi versenyeken elért eredményeivel, hogy a szellemi élet egyik meghatározó központja a bihari régióban. A „gimi” diákjai azonban nem csak tanulmányi téren, hanem a sportban is rendszeresen igazolják rátermettségüket.

Sportlövészetben Mezei Elizabet 9. b osztályos tanuló - Hudák Attila tanítványa - a megyei lövészversenyen elért 3. helyével jogot szerzett az országos diákolimpia döntőjében való indulásra, ahol is szépen helytállva a középmezőnyben végzett. A diák testnevelő tanára: Kiss Béla.

Az úszók úgyszintén eredményesen szerepeltek. A Hajdúszoboszlón megrendezett megyei diákolimpián Győrfi Alexa 12. osztályos tanuló 100 méteres hátúszásban 3. helyezést ért el, míg ugyancsak bronzérmes lett az Erdei Sára, Laukó Zita, Kovács Viktória, Győrfi Alexa összeállítású 4×50 méteres lány gyorsváltó. A lányok testnevelő tanárai: Kaprinay Róbert és Kiss Béla.

A leánykézilabdázók is éremmel térhettek haza az amatőr megyei diákolimpiáról. A Hajdúszoboszlón lebonyolított tornán, a négy csapatos mezőnyben a lányok csak rosszabb gólkülönbségüknek köszönhetően csúsztak le a dobogó második fokáról. A csapat tagjai voltak: Szilágyi Kitti, Orosz Bernadett, Koszorús Nóra Fanni, Kovács Brigitta, Vass Viktória, Erdei Adrienn, Harangi Eszter, Harasztosi Nóra, Rácz Petra, Szász Tímea, Pap Viktória, Bende Katinka, Stefán Tímea. A csapat felkészítő tanára: Kiss Béla.

You have no rights to post comments