artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 2

A futsalbajnokság 14. fordulójában a Mezei-Vill női csapata hét góllal kikapott a Galaxistól.

Szombaton délután egy meglehetősen érdekes, kissé pikáns mérkőzésre került sor a Morotva-ligetben. A berettyóújfalui futsalos lányok ugyanis azt a Galaxis fogadták, mely csapathoz távozott néhány hete a gárda két alapembere, Heidt Edina és Farkas Éva. S bár a két leányzó nem lépett pályára, az ideiglenesen Trencsényi János vezénylete hazai csapatot fűtötte a bizonyítási vágy.

Azonban a mérkőzés a papírforma szerint alakult, Füredi Andiék csak néhány percig tudták megőrizni a kapujukat a góltól. A vendégek keményen és jól játszottak, a nyolc elért találat mellett, több gólhelyzetet is kihagytak.

Mezei-Vill FC – Galaxis NFE 1-8 (0-5)

2013.01.26. Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok 50 néző

Vezette: Kövér Tamás, Szűcs László, Szabó Ferenc Szilárd

MVFC: Pozsgai Melinda - Tóth Angelika, Oláh Anikó, Erős Zsanett, Füredi Andrea

Cserék: Roza Viktória, Sallai Anita, Putnóczki Petra, Kóti Lilla, Tóth Nóra, Tóth Anita

Vezetőedző: Trencsényi János

 

Galaxis NFE: Bocsárdi Eszter - Winternitz Anna, Radics Ágnes Mariann, Molnár-Sáska Ildikó, Bogdán Éva

Cserék: Winternitz Katalin, Szórád Barbara, Vella Orsolya, Ádám Anna Kinga

Vezetőedző: Tihanyi Miklós

Góllövők: Sallai Anita (39’) ill. Szórád Barbara 3 (7’, 15’, 34’), Winternitz Anna (5’), Vella Orsolya (6’), Molnár-Sáska Ildikó (14’), Bogdán Éva (24’), Radics Ágnes Mariann (34’)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Füredi Andrea (MVFC csk.): Lassan eltűnnek felőlünk a viharfelhők és lezárhatunk egy fejezetet. Kaptunk sok pofont és rúgást, néha mi magunk is odatartottuk az arcunkat, mintha így akarnánk ezt az időszakot lezárni. Úgy érzem egymás támogatásával és a mellettünk álló emberek segítségével sikerül magunk mögött hagyni ezt az utat és áttérni egy másikra, a reményeink szerint "helyes útra". Mindenki saját magán tapasztalhatta, hogy milyen nagy különbség van foci és FOCI között, hogy mennyire más érzéseket és érzelmeket váltanak ki belőlünk. Ledobálva magunkról a múlt terheit megyünk tovább, nem nézünk hátra csak előre, mert a "név kötelez" és az MVFC egyesülete már számos esetben bizonyította, hogy elvégzett MUNKÁNAK és csak annak van eredménye. Mi is elkezdünk még keményebben és a lehető legnagyobb elszántsággal dolgozni, ebben Trencsényi János és Kiss Attila MVFC játékosok lesznek segítségünkre. Nagyon várja a csapat a közös munkát és az edzéseket hiszen: "A remény szívós valami. Levágod és újranő. Valami elvétetett, lezárult, megsemmisült, de a helyén újra kihajt a remény.”

Tihanyi Miklós (Galaxis NFE): Egy kulturáltan, intelligensen futsalozó Berettyóújfalut sikerült legyőznünk. Mi igyekeztünk agresszíven letámadni és abból gyorsan a kapu elé kerülni, amit a lányok ma hibátlanul teljesítettek is. A kialakult végeredményt kissé túlzónak érzem.

You have no rights to post comments