artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 2. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Csontleves

Zöldséggel sült tarja héjas cikk borgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Meggymártás pirított grízzel, főtt hússal

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Mezei-Vill futsalcsapata pénteken 19.30-tól a bajnoki címvédő győriekkel csap össze.

Ma este a morotvaligeti rendezvénycsarnok bizonyosan megtelik. A futsalbajnokság egyik csúcsrangadója következik, a berettyóújfalui csapat a bajnok Rába ETO-t látja vendégül.

A meccsre a győriek két barátságos találkozóval készültek, előbb Pozsonyban a szlovák válogatottat győzték le 7-4-re, majd a MAFC ellen diadalmaskodtak 10-4-re. A Mezei-Vill FC az elmúlt napokban szintén két találkozót játszott. Múlt pénteken Csömörön, bajnoki mérkőzésen 7-2-re, míg hétfőn Budapesten a Fradi ellen kupameccsen 8-0-ra nyertek.

Várhatóan mindkét gárda a legjobb összeállításban léphet pályára és bár játékerőt tekintve a vendégek felé billen a mérleg nyelve, a Turzó-csapat szeptemberben már bizonyította Győrben (ETO-MVFC 3-4), hogy nem mindig az esélyesebb nyer.

Trencsényi János (MVFC): Küzdelmes, kiélezett mérkőzésre számítok, ahol a papírforma szerint nem mi vagyunk az esélyesek. Mi viszont mindent meg fogunk tenni, hogy minél szorosabb meccset játszunk. A Győr biztosan vissza akar vágni az odahaza elszenvedett vereségéért, mi pedig azon leszünk, hogy ez ne sikerüljön nekik. Nagyon valószínű, hogy nem mi fogunk dominálni, hiszen az ellenfelünk nagyobb játékerőt képvisel, de ha a helyzeteinket jó százalékban sikerül értékesítenünk, akkor bármi megtörténhet.Számunkra rettentően fontos ez a találkozó, hiszen egy esetleges vereség esetén – vesztett pontokat tekintve - 8 pont lesz a 2 csapat között, ami azt jelentené, hogy a bajnoki esélyeink jelentősen lecsökkennének. Egy győzelemmel viszont a 2 pontra csökkenne a két csapat közötti távolság, arról nem is beszélve, hogy a mögöttünk lévő csapatok még jobban leszakadnának... Egy biztos, a ma esti mérkőzés rangadó lesz a javából, a kilátogató közönség szerintem mindenképpen jól fog szórakozni. 

Lódi Tamás (Rába ETO): A mai találkozó a bajnoki cím szempontjából talán nem lesz döntő, ellenben egy igazi presztízs meccs lesz, ahogyan a Győr - Mezei-Vill derbik korábban is voltak. Nem számít a statisztika, ki és kivel mit játszott korábban, az eredmény a pályán fog eldőlni negyven perc alatt. Én ma este egy nagyon jó meccsre számítok és természetesen győzni szeretnék.

A mérkőzés kezdési időpontja: 2013.01.18. 19.30 óra, kapunyitás: 18.30

Jegyárak:

12 éven aluli gyermekeknek: a belépés ingyenes

Diákoknak, nyugdíjasoknak és hölgyeknek: 400,- Ft

Uraknak: 600,- Ft

You have no rights to post comments