artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 2. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Csontleves

Zöldséggel sült tarja héjas cikk borgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Meggymártás pirított grízzel, főtt hússal

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Mezei-Vill futsalosai tegnap a rivális szegedieket fogadták és izgalmas mérkőzésen begyűjtötték az újabb három pontot.

 

 

Igazi, vérbeli rangadót láthattak a szerdán este a havas, jeges utak ellenére a Morotvára kilátogató sportrajongók.

A meccs hazai szemmel nézve kifogástalanul indult, Nagy alig harminc másodperc eltelte után máris vezetést szerzett az MVFC-nek. A Berettyóújfalu játékosa közvetlen közelről vette be Tombácz kapuját és érdemeiből mit sem von le, hogy ehhez a vendégek hathatós asszisztálása is szükségeltetett. A folytatásban érezhető volt, hogy a bordómezesek komolyan készültek a szegediekből, egyre-másra alakították ki a helyzeteket, ám azok sorra kimaradtak. Ahogy az ilyenkor már törvényszerűen lenni szokott, a kihagyott ziccerek megbosszulták magukat, a Brinszky-csapat előbb egy kontrából (1-1), majd egy kapu előtt keresztbe lőtt labdából (1-2) megszerzett gólokkal megfordították az eredményt és a félidőre már egygólos vendégvezetés mellett vonulhattak a csapatok.

A második játékrészben nem változott sokat a játék képe. Az MVFC továbbra is irányított, sorra adódtak Turzó-gárda előtt a lehetőségek, a helyzetek értékesítése azonban változatlanul csekély százalékkal működött. Az idő elteltével egyre inkább nyilvánvalóbbá vált, hogy ezen a találkozón szoros eredmény fog születni, a győzelemhez pedig Fortunára is szükség lehet. Ez utóbbi hamar beigazolódott, mikor Gál megpattanó lövése az addig remekül teljesítő Tombácz lábai között gurult a kapuba (2-2). Néhány perccel a lefújás előtt Lovas távolról eleresztett bombája pedig végleg megpecsételte a szegediek sorsát (2-3).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Mezei-Vill FC a kihagyott ziccerek, rossz indítások és az eladott, elpasszolt labdák ellenére a bemutatott helyenként ötletes, taktikus játéka alapján megérdemelten győzte le az UTC gárdáját.                

Mezei-Vill FC – UTC Futsal Team Szeged 3-2 (1-2)

Berettyóújfalu, 2012.12.12. Pálfi István Rendezvénycsarnok, 150 néző- Vezette: Varga L., L. Tóth L., Veres J.

MVFC: Pallai – Trencsényi, Szécsi, Rábl, Nagy Csere: Szabó, Lovas, Gál, Siska, Kiss, Tihanyi, Mezei

Edző: Turzó József

Újszeged: Tombácz – Trucz, Koncz, Tóth, Hernády Csere: Béry, Puskás, Fülöp, Dürgő, Hegyesi, Juhász

Edző: Brinszky Adrián

Gólok: Nagy (1’), Gál (24’), Lovas (36’) ill. Hegyesi (6’), Trucz (18’) 

Sárgalap: -

Turzó József (MVFC): Idegesen futsaloztunk, gyakran elfutottunk a labda elől. Jobbára mi birtokoltuk a labdát, a helyzeteket is kidolgoztuk ugyan, de azokat rendre kihagytuk, ellenben két gól ajándékoztunk az ellenfelünknek. Ezen a szinten nem lenne szabad ilyen találatokat kapni. A játékosaimon meglátszik, hogy van, akinek ez volt decemberben a nyolcadik mérkőzése.

Brinszky Adrián (Szeged): Gratulálok a Berettyóújfalunak a győzelemhez. Izgalmas mérkőzést játszottunk, a végét fizikálisan nem bírtuk, míg a hazaiaknak szerencséjük is volt. A vereség ellenére minden elismerésem a csapatomnak.

You have no rights to post comments