artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 6

Bár a második félidő elején vert helyzetből fordított, a végén mégis pont nélkül maradt a Cső-Montage.

 

 

 

Talán a hideg téli időjárás okozta, de a szokásosnál kevesebben látogattak ki az MVFC-Berettyóújfalu péntek esti hazai bajnokijára. Azok, akik mégis megtették, egy fordulatos, eseménydús meccset láthattak, helyenként szép gólokkal tarkítva.

 

A meccs majdhogy nem úgy indult, ahogy az Berettyóújfaluban mostanában lenni szokott: a vendégek vezetésével. A Cső-Montage azonban hiába talált a harmadik percben a kapuba, a játékvezető a találatot kezezés miatt nem adta meg. A Mezei mezőnyfölénye a 9. percben érett góllá, csakhogy a Szécsi révén megszerzett hazai vezetést (1-0) Simon Zsolt másodperceken belül egalizálta (1-1). A bordómezes mezeisek szinte a középkezdés után rögtön visszavehették volna az előnyt, de Lovas kihagyta az előtte adódó ziccert. Másfél perc múlva viszont már nem volt szerencséje a vendégeknek, mert Rábl már nem kegyelmezett. (2-1). Az újabb vezetés sem tartott sokáig, ezúttal Takács egyenlített a 16. percben (2-2).  Még mindig nem volt vége a gólgyártásnak, a félidő lefújása előtti minutumban újra Rábl volt eredményes (3-2).

A második játékrész villámgyors vendéggólokkal és az eredmény megfordításával kezdődött. Aki a szünetben a büfében ragadt, az könnyen lemaradhatott két Simon gólról, előbb Simon Zsolt (3-3), majd Simon Ádám vette be Pallai kapuját (3-4). Hogy a hazai szurkolóknak ne kelljen mégis tartani a vereségtől, arról Nagy István a 24. percben gondoskodott (4-4). Három percre rá Trencsényi büntetőből megszerezte a Mezeinek a vezetést (5-4). A végeredményt a Nagy István állította be a félidő derekán (6-4).

 

MVFC - Berettyóújfalu – Cső-Montage 6-4 (3-2)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok, 200 néző. Vezette: Kömpf, Kovács P., Baghy

MVFC:  Pallai – Trencsényi, Lovas, Rábl, Nagy Cserék: Szabó, Szécsi, Gál, Siska, Kiss, Tihanyi, Mezei

Edző: Turzó József

Cső-Montage: Wimmer – Póta, Simon Zs., Simon Á., Szalay Cserék: Mezőfalvi, Magyar, Takács, Dobos, Klacsák, Breuer, Madarász

Edző: Jávor István

Gólok: Szécsi (9’), Rábl (11’ és 18’), Nagy (23’ és 27’) Trencsényi (26’) ill. Simon Zs. (9’ és 21’) Takács (15’), Simon Á. (21’)

Sárgalap: - ill. Wimmer, Simon Zs. és Simon Á.

 

Turzó József (MVFC): Nem játszottunk jól, fáradtan tompán futsaloztunk. De nem akarom teljesen a fiúk nyakába varrni a gyengébb teljesítményt, tudom, hogy milyen nehéz játszani a hatosra beálló, onnan kontrázó csapatok ellen. Győztünk és ez a lényeg. Szerdán egy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, a Szeged elleni meccs az év hazai találkozója lehet. Tavalyi kijelentésem, mely szerint a győriek után a szegedieknek van a legjobb játékosállományuk ez évre még inkább érvényes, az ezüstéremért folytatott harcunkban őket tartom a legnagyobb riválisunknak.

 

Jávor István (Cső-Montage): Több volt ebben a mérkőzésben, akár nyerhettünk is volna, nekünk pontosan ilyen bravúrgyőzelmekre lenne szükségünk. Ha a múlthéten a Rubeola ellen hasonló akarással játszunk, akkor biztos, hogy nem kapunk ki. Bár megfogadtam, hogy a játékvezetőkkel nem foglakozom, úgy gondolom, a Mezei-Vill ellen nem biztosítottak azonos feltételeket, ami az egyik oldalon büntetőt ért, az a másik oldalon is az kellett volna legyen.

You have no rights to post comments