artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 28. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Mezeis lányok szombaton este a bajnoki címvédőt, a DVTK – Vénusz együttesét fogadták. Az MVFC-nek a Fortuna sem segített, 2-4-es állásnál két balszerencsésen beszedett gól megpecsételte a sorsukat, ráadásul Füredi Andrea már a második percben lesérült.

Annak ellenére, hogy lányok futsalmeccse véletlenül pont egy időben volt az Arany János Gimnázium szalagavatójával, meglehetősen sok néző látogatott ki a Kabos Endre Sportcsarnokba. Talán a kíváncsiság volt ennek az oka, melynek tárgya a négy válogatottat is soraiban tudó vendég bajnokcsapat lehetett.

Így vagy úgy, a diósgyőri csapaton azonnal feltűnt, hogy mentálisan topon vannak, hiszen rögtön a kezdő sípszó után nagy erővel támadták le az MVFC gárdáját. A hazaiak a félidőig jól tartották magukat, nem játszottak alárendelt szerepet, a második félidőre viszont kijött a tudásbeli különbség. A Mezeisek a végére játékban és mentálisan is szétestek, így nem sikerült a bravúr a tavalyi bajnok DVTK ellen.

Mezei-Vill FC – Berettyóújfalu – DVTK-Vénusz Szabadidőközpont 3-8 (0-2)

Berettyóújfalu, 100 néző. V.: Takács, Erdélyi.

 

MVFC: Deczki Vanda Kinga - Tóth Angelika, Farkas Éva, Heidt Edina, Füredi Andrea

Cserék: Pozsgai Melinda, Sallai Anita, Hóbel Tímea, Oláh Anikó, Roza Viktória, Putnóczki Petra, Erős Zsanett

Edző:  Elek Gergő

 

DVTK – Vénusz: Nagy Tünde - Csepregi Gabriella, Váradi Cintia, Bernáth Csilla, Újvári Krisztina

Cserék: Ivanics Anita, Rondzik Júlia, Szőke Zsuzsanna, Papp Gyöngyvér

Edző: Sárréti Géza

 

Gólszerzők: Sallai Anita (23’), Oláh Anikó (29’), Heidt Edina (36’) Ill. Újvári Krisztina (8’, 24’, 31’ 40’), Bernáth Csilla (21’, 39’) Csepregi Gabriella (19’) Putnóczki Petra (33’ - öngól)

 

Elek Gergő (MVFC): Nem fognám a vereséget a balszerencsére. Az eddigi mérkőzéseinken lépésről lépésre lehetett látni a csapaton a fejlődést, az edzéseken begyakorolt figurákat a lányok a meccseken többnyire vissza tudták adni. Ez a mérkőzés viszont teljesen kilóg a sorból… Nem játszottunk jól, a kritikus helyzetekben a kulcsjátékosaink betliztek, aminek súlyos vereség lett a vége.

You have no rights to post comments