artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Az ide évünk is mozgalmas volt. Részt vettünk a Magyar Szenior Úszók Szövetsége által kiírt több állomásos versenysorozatban. Összesen 29 aranyérmet, 17 ezüstérmet és 24 bronzérmet szereztünk. Valamint sok-sok szép helyezést. Magyar bajnokot is avathattunk több számban. KÉPGALÉRIA

A Balatont ,,megúsztuk” és a Tiszató-átúszáson megmérettettük magunkat. A helyi uszodában megrendezett 24 órás úszáson összesen 30 km-t úsztunk felváltva.

Tagságunk évről évre gyarapszik, aktív versenyzőkkel, ami azt jelzi, hogy jó úton járunk! Igazán összetartó és lelkes csapat kovácsolódott össze fennállásunk 5 éve alatt.

Megalakulásunk óta nagy álmunk volt, hogy a felnőtt korú versenyzők mellett, gyerekek is szerepet kapjanak az egyesületünk életében. Az idei évtől gyerekeknek is tartunk úszásoktatást és edzést. Az ügyesebb gyerekek jövőre versenyeken is képviselhetik a Berettyó Cápák csapatát.

Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki biztatott támogatott minket, aki az adója 1%-át felajánlotta nekünk. A BerettyóHír-nek hogy cikkjeink által megismerhessék a sikereinket. Külön szeretnénk köszönetet mondani a Bihar Termálliget vezetőségének, mindenért amit értünk tettek, segítettek.

Csörsz Gergely

Berettyó-Cápák SE

You have no rights to post comments