artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 28. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A szombathelyiek sem tudták megállítani a Turzó-legénységet, egy fordulatos és izgalmas mérkőzésen először sikerült elhozni a három pontot a vasi megyeszékhelyről.

Admirál-Haladás VSE –MVFC-Berettyóújfalu 3-4 (2-1)

 

Haladás VSE:Németh Krisztián - Kottán Krisztián, Bagó Gábor, Jáger Sándor, Németh Péter

Csere:Jurak Dániel, Halmos Máté, Horváth Péter, Joó Bálint, Czeglédi Balázs, Egle László, Koronczai Roland

Edző:Horváth Levente

 

MVFC:Tihanyi Csaba - Trencsényi János, Lovas Norbert, Rábl János, Nagy István

Csere:Szabó Péter, Szécsi Barna, Gál István, Siska Gergő, Kiss Attila, Pallai Gábor, Mezei Dávid

Edző: Turzó József

 

Gól:Kottán Krisztián, Németh Péter és Jáger Sándor illetve Szabó Péter, Rábl János, Lovas Norbert és Trencsényi János

 

Turzó József (MVFC):Az első játékrészben meglehetősen pontatlanok voltunk, olyan helyzeteket is kihagytunk, amit ezen a szinten egyszerűen nem szabad. Ekkor jobbára fejben voltunk fáradtak, ez leginkább a hétórás, kimerítő utazásnak tudható be. Végül a hibáinknak és az ellenfelünk veszélyes kontráinak köszönhetően a hazaiak a szünetre 2-1-es vezetést szereztek. Szerencsére a pihenőben tudtuk rendezni a sorainkat és a második félidőben már jobban játszottunk, így tíz perc alatt megfordítottuk az eredményt, sőt kétgólos előnyt is ki tudtunk harcolni. A Haladás azonban nem adta fel, lelkesen küzdöttek az egyenlítésért. A meccs vége előtt 5-4-es hadrendre álltak át, ám ezúttal a Fortuna is mellénk állt, igaz, mi is mindent megtettünk a győzelemért. Úgy gondolom, hogy megérdemelten győztük le a vasiakat, amit különösen nagy fegyverténynek tartok, mert amióta az első osztályban szerepelnek, Szombathelyen még pontot sem szereztünk. 

You have no rights to post comments