artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

A Berettyó Cápák Úszóegyesület megalakulása óta tervben volt, hogy a felnőttek mellett a gyerekek is szerepet kapjanak az egyesület életében. Így az idén megalakítottuk az ifjúsági úszószakosztályunkat, melynek célja, hogy a térségben lévő gyerekeknek lehetőséget biztosítsunk az úszás megszerettetésére, elsajátítására.

Oktatóink: Bede Zoltán és Deákné Erdei Lívia a nyáron elkezdik a strandon az úszásoktatást. Bizonyára már sokan ismerik őket, régóta a szakmában vannak, nagy tapasztalattal és kiváló pedagógiai érzékkel rendelkeznek. Mindketten megszerezték az úszóedzői végzettséget és folyamatos továbbképzésen vesznek részt, így rendelkeznek a megfelelő szakmai háttérrel.

Az uszoda megnyitásával további lehetőségek nyílnak a gyerekek számára az úszásoktatás mellett. A hét minden napján tervezünk edzéseket tartani a hobbi szinten úszóknak és azoknak a gyerekeknek is, akik versenyszinten akarnak úszni és képviselni akarják egyesületünket különböző versenyeken. Részt szeretnénk venni az iskolások tanterven belüli úszásoktatásában és kisebb városi versenyek szervezésében, ennek előkészületei folyamatban vannak.

A gyerekek mellett természetesen minden korosztály számára biztosítunk lehetőséget az úszás elsajátítására és edzésekre is.

A részletekkel kapcsolatban hamarosan jelentkezünk!

Csörsz Gergely

Berettyó Cápák SE elnöke

You have no rights to post comments