artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Magyar Birkózó Szövetség 100 éves fennállásának alkalmából elismerésben részesítette a sportág helyi támogatóit 2021. október 13-án a Polgármesteri Hivatal nagytermében. A rendezvényen részt vett Komáromi Tibor, háromszoros világbajnok birkózó is. KÉPGALÉRIA

Muraközi István, Berettyóújfalu város polgármestere a rendezvényen kiemelte, a birkózás, mint régi, szép hagyományokkal rendelkező sportág nem tudna ilyen színvonalasan és sikeresen működni, ha nem lennének elkötelezett vezetői, támogatói. Azok a civil szervezetek, oktatási intézmények szerepe is nagyon fontos, akik lehetőséget biztosítanak arra, hogy a fiatalok megfelelő körülmények és lehetőségek között tudjanak a sportág mindennapjaiban részt venni, szép eredményeket elérni.

100 éves a Magyar Bírkózó Szövetség 04

Berde László sportvezető, edző köszönetét fejezte ki, hogy befogadta ezt a sportot a közösség. Berettyóújfaluban mára már olyan birkózó élet folyik, amelyre a Magyar Birkózó Szövetség is felfigyelt; két általános iskolában és három óvodában folynak rendszeres edzések. A szakember kihangsúlyozta, ebben a sportágban is nagyon fontos a támogató háttér, amit az iskola, a család, a szülők biztosítanak, de ami ennél is fontosabb, az a bírkózás szeretete; nincs az a pénz, ami ezt pótolni tudja. 

100 éves a Magyar Bírkózó Szövetség 05

Komáromi Tibor, háromszoros világbajnok, olimpiai ezüstérmes birkózó, a Magyar Birkózó Szövetség elnökségi tagja beszédében elmondta, egy nagyon szép évfordulót ünneplünk most. 1921-ben független szövetséget alakított a magyar birkózás és egy nagyon eredményes sportág indult el a saját útján. Komáromi Tibor bízik abban, hogy a birkózás egy olyan életszemléletet, életstílust tud adni a mai fiatalságnak, amivel a civil életben is bátran megállják a helyüket.

100 éves a Magyar Bírkózó Szövetség 21Elismerésben részesültek:

Muraközi István, a Polgármesteri Hivatal képviseletében, Kurtán Mónika, a Berettyóújfalui József Attila Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója, Vargáné Hari Krisztina, a grundbirkózás elkötelezett támogatója és Dr. László Vilmos Csongor, a Diószegi Kis István Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója.

You have no rights to post comments