artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 24. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vaníliás almaleves

Szezámmagos rántott jércemell zelleres burgonyapürével, balzsamos jégsalátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Meze-Vill női futsalcsapatának izgalmas mérkőzésen sikerült begyűjteni a három pontot az ELTE SE ellen.

Talán az októberi szép idő okozta, hogy érdemtelenül kevesen látogattak ki a lányok futsal meccsére. Izgalmas percekről maradtak le, akik a meccset tervbe vették és mégis otthon maradtak.

Az első játékrész nem hozott sziporkázó játékot, viszont láthattunk „Mezeis” mezőnyfölényt és öt gólt. Hármat a hazai narancsmezesektől, kettőt a vendégektől. Hozzá kell tenni, hogy az ELTE SE ekkor nem állt hadilábon a szerencsével, az első gójuk meglehetősen potya ízű volt, míg a szünet előtti percben szerzett találatuk hazai lábról vágódott a hálóba.

 

 

 

 

 

 

 

 

A második játékrészben aztán felpörgött az iram, folyamatosan veszélyben voltak a kapuk, ám a hálóba nem találtak a lányok. Hiába volt szinte percenként gólszerzési lehetőség valamelyik oldalon, a labdának nem akaródzott túljutni a gólvonalon. Valami mindig közbejött, vagy a célzással volt gond, vagy a kapus volt a helyén, míg négy–öt alkalommal végszükségként a kapufa is besegített. A nagy izgalmak ellenére így maradt az első félidőben beállított 3-2-es eredmény, ami a Mezei-Vill FC első győzelmét jelenti a szezonban. A vendég ELTE SE második félidőben teljesen egyenrangú ellenfele volt a hazaiaknak, csak sajnos ezért pontot nem osztanak.

 

MVFC- ELTE SE 3-2 (3-2)

MVFC:. Pozsgai Melinda – Tóth Angelika, Heidt Edina, Hóbel Tímea, Oláh Anikó

Cserék: Deczki Vanda Kinga, Farkas Éva, Sallai Anita, Füredi Andrea, Roza Viktória, Kóti Lilla, Erős Zsanett

Gólszerzők: Füredi Andrea 2, Hóbel Tímea, illetve Galgócz Edina és Vida Orsolya

 

Elek Gergő, az MVFC  edzője:

Az első félidőben mi domináltunk és egy világbajnoki címre elegendő helyzetet dolgoztunk ki, de csak ebből hármat lőttünk be. Az ELTE ellenben egyszer találta el a kapunkat, mégis két gólt szereztek. A második félidőben nem igazán tudtuk megvalósítani, amit a szünetben megbeszéltünk. A legfontosabb, hogy megvan az első győzelmünk.

 

Mucska Gyula, az ELTE SE trénere

Izgalmas, szoros meccset játszottunk a Berettyóújfaluval. Az első félidőben a hazaiak jobbak voltak, tudtuk, hogy mire kell számítanunk ellenük, mégsem védekeztünk megfelelően.  A második játékrészben nagyon sok helyzet volt mindkét oldalon, némi szerencsével legalább egy pontot elhozhattunk volna.

You have no rights to post comments