artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

A múlt héten toborzót hirdetett a Mezei-Vill FC a 10-13 éves srácok számára. Az első tapasztalatokról az U13-asok edzőjét, Trencsényi Jánost kérdeztem.

Sok gyerek jelentkezett a toborzóra?

Az első edzésen tizenöt kissrác vett részt, de azt gondolom, hogy még nem jutott el mindenkihez a toborzó híre, hiszen a mai, pénteki tréningen újabb négy jelentkezőnk volt. A jelek szerint ennél is többen leszünk, ami jó hír, mert ez azt jelenti, hogy tényleg népszerű sportág a futsal Berettyóújfaluban és környékén, a gyerekek szeretnének a Mezei-Villben sportolni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi a tapasztalatod, ügyesek a srácok?

A csapat eléggé heterogén. sokan már régóta fociznak a BUSE színeiben, ők talán előnyben is vannak hiszen 6-7 éves koruk óta barátkoznak a "pöttyössel". A többieknek még át kell esni a tűzkeresztségen, nekik először az alapokat kell elsajátítaniuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hogyan látsz a munkához, mivel kezded a felkészítést?

Először is felmérem, hogy ki hol tart egyénileg és ehhez mérten kell az edzéseket összeállítanom. Ez nem lesz könnyű, hiszen edzőként még nincs sok tapasztalatom, de igyekszem felnőni a feladathoz. A legfontosabb célomnak azt tartom, hogy megszerettessem a fiúkkal a futsalt, élvezzék a játékot és egyre többen és többen legyenek.

You have no rights to post comments