artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 16. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Sárgaborsóleves pirított hagymával

Mediterrán csirkemell párolt rizzsel, wok zöldséggel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Nekünk jelentkezni sem kellett, néhány hónapja egy kedves hölgy keresett meg Budapestről telefonon, akihez egy jelenleg futó pályázattal kapcsolatosan együtt dolgozó konzulensünkön keresztül jutott el óvodánk híre. Telefonos beszélgetésünk során elmondta, hogy a "Fogadj örökbe egy ovit" mozgalom egyik szervezője, mely során olyan óvodákat segítenek, ahol magas a HHH-s gyerekek száma.

Bármiben tudnak segíteni: mesekönyv, játékok, ceruzák, ragasztók, irodaszerek, tisztítószerek, stb. Sőt, olyan eset is volt már, mikor mosógépet kapott egy óvoda. Az örökbefogadók segítőkész szülők, emberek, akik nagylelkűen adnak, segítenek.

A megkeresés után, számos érzelem kavargott bennem, melyek a kíváncsiság, kétely, elszántság, öröm és boldogság. Mindennapjainkban többször előfordul, hogy nem mindig akkor tudunk pótolni, beszerezni valamit (játékokat, eszközöket stb.) az intézményünkben, amikor szükséges lenne, ezért minden támogatást elfogadunk.

Az elmúlt hetekben velünk is felvette a kapcsolatot már 3 örökbefogadó, és kérték, írjam meg mire van szükségünk. A mi örökbefogadóink szülők, magánszemélyek és egy budapesti székhelyű országos szerv több mint 10 dolgozója. Ez egy szép kezdeményezés, aminek az óvodánk összes dolgozója örül valamint nagyon hálás, és izgalommal várjuk az első csomagokat, hiszen ezzel még szebbé-jobbá tehetjük az hozzánk járó gyerekek mindennapjait.

Lakatosné Nagy Alexandra
Intézményvezető

hencida1hencida2

You have no rights to post comments