precizbanner

epervasa15

egeszsegesvaros

tavaszbanner2020

akcio

eszakiipar

gazdatavasz

iparterulet

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

zoldvaros

2020. május 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Húsleves

Zúzapörkölt pirított tarhonyával, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

A heti desszert: Gundel palacsinta 500 Ft/adag

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Zöldborsóleves

Cigánypecsenye tört burgonyával

"B" menü:

Köménymagleves

Rántott szelet rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

ZöldVáros Szerelempark

koboreb

hasznaltkicsi

ilonatavasz2020  

 

A BSZC Arany János Gimnáziuma, Egészségügyi és Közgazdasági Szakgimnáziumának tanulói ebben az évben is számos sportversenyen, köztük rangos diákolimpiai megmérettetéseken is részt vettek a tanév során.

Iskolánk fiú röplabda csapata 2. helyezést ért el a Debrecenben megrendezésre kerülő megyei B kategóriás -nem igazolt versenyzőknek megrendezett- diákolimpia küzdelmeiben. Lány kéziseink a B kategóriás megyei döntőn 3., míg az A kategóriás döntőn 4. helyezést értek el - válogatott játékosokat felvonultató vetélytársaik mögött. A röplabdásokat Gáspár Zoltán, a kézilabdásokat Kiss Béla készítette fel a versenyekre. B33-as (streetball) kosarasaink is értékes tapasztalatokkal gazdagodtak a megyei döntőben. A zömében derecskei kosarasokból álló csapat felkészítését és kíséretét Máté József edző segítette. A Kaprinay Róbert által összeállított iskolai csapat 2. helyezést ért el a hagyományos Eötvös-napi versenyeken, ahol hat középiskola képviseltette magát.

Egyéni sportágakban sem maradtak adósok az „aranyosok” a szép eredményekkel. Úszóink is szép sikereket értek el a megyei és országos diákolimpián Nagy Dóra 100m háton valamint a fiú 4x100-as gyorsváltó is a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Felkészítőjük Major-Pucsok Albert tanár úr volt. Dobi Gergő a 100m-es gyorsúszás fináléjában 2. helyezést ért el, ezzel kivívta a jogot az országos döntőn való indulásra. A Győrben megrendezésre kerülő országos döntőn Gergő 13. helyezést ért el. Felkészítését édesapja, Dobi Béla irányította.

Fekvenyomóink két első (Varjú Balázs és Varjú Sándor) és egy második (Varga Csaba) helyezéssel kvalifikálták magukat a Vésztőn megrendezett országos elődöntőből az encsi országos döntőre. A városi duatlonversenyen szintén eredményesen szerepeltek iskolánk tanulói. Az V. korcsoportos lányoknál Váradi Zita Petra nyert, míg a VI. korcsoportban fiúknál Tanka Dávid, lányoknál Nádházi Patrícia állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. Ugyanitt fiúknál Erőss Krisztián ezüst-, lányoknál Balogh Sára ezüst-, Brumár Boglárka bronzérmet szerzett. Minden versenyzőnek és felkészítőiknek gratulálunk!

sport03

Szóljon hozzá!