artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 24. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vaníliás almaleves

Szezámmagos rántott jércemell zelleres burgonyapürével, balzsamos jégsalátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A BSZC Arany János Gimnáziuma, Egészségügyi és Közgazdasági Szakgimnáziumának tanulói ebben az évben is számos sportversenyen, köztük rangos diákolimpiai megmérettetéseken is részt vettek a tanév során.

Iskolánk fiú röplabda csapata 2. helyezést ért el a Debrecenben megrendezésre kerülő megyei B kategóriás -nem igazolt versenyzőknek megrendezett- diákolimpia küzdelmeiben. Lány kéziseink a B kategóriás megyei döntőn 3., míg az A kategóriás döntőn 4. helyezést értek el - válogatott játékosokat felvonultató vetélytársaik mögött. A röplabdásokat Gáspár Zoltán, a kézilabdásokat Kiss Béla készítette fel a versenyekre. B33-as (streetball) kosarasaink is értékes tapasztalatokkal gazdagodtak a megyei döntőben. A zömében derecskei kosarasokból álló csapat felkészítését és kíséretét Máté József edző segítette. A Kaprinay Róbert által összeállított iskolai csapat 2. helyezést ért el a hagyományos Eötvös-napi versenyeken, ahol hat középiskola képviseltette magát.

Egyéni sportágakban sem maradtak adósok az „aranyosok” a szép eredményekkel. Úszóink is szép sikereket értek el a megyei és országos diákolimpián Nagy Dóra 100m háton valamint a fiú 4x100-as gyorsváltó is a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Felkészítőjük Major-Pucsok Albert tanár úr volt. Dobi Gergő a 100m-es gyorsúszás fináléjában 2. helyezést ért el, ezzel kivívta a jogot az országos döntőn való indulásra. A Győrben megrendezésre kerülő országos döntőn Gergő 13. helyezést ért el. Felkészítését édesapja, Dobi Béla irányította.

Fekvenyomóink két első (Varjú Balázs és Varjú Sándor) és egy második (Varga Csaba) helyezéssel kvalifikálták magukat a Vésztőn megrendezett országos elődöntőből az encsi országos döntőre. A városi duatlonversenyen szintén eredményesen szerepeltek iskolánk tanulói. Az V. korcsoportos lányoknál Váradi Zita Petra nyert, míg a VI. korcsoportban fiúknál Tanka Dávid, lányoknál Nádházi Patrícia állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. Ugyanitt fiúknál Erőss Krisztián ezüst-, lányoknál Balogh Sára ezüst-, Brumár Boglárka bronzérmet szerzett. Minden versenyzőnek és felkészítőiknek gratulálunk!

sport03

You have no rights to post comments