artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 30. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

2017. október 12-én került megrendezésre az eTwinning projectek magyarországi versenye Budapesten, a Hunguest Hotel Platanusban. Azokkal a projectekkel lehetett pályázni, amelyek korábban már megszerezték a „Nemzeti minősített” project címet. Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Ponthoz beérkezett pályázatok közül a középdöntőre már csak tizenhat csapat maradt, innen pedig tizenkettő jutott be a budapesti döntőbe. - Baloghné Szigeti Julianna írása

A köszöntőt és megnyitót Szabó Zsófia, eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont koordinátora az Oktatási Hivatal, Pedagógiai-szakmai Szolgáltatások Koordinációs Főosztályának munkatársa tartotta.

A csapatoknak angolul vagy magyarul be kellett mutatnia egy ötfős zsűri előtt a projectjüket. Iskolánkból a hatodik „a” és „b” osztály tíz tanulója tartotta meg a húszperces prezentációt. A Twinkle And smiLE című pályázat 6 ország 8 iskolájának együttműködéseként született meg. Tanulóink PowerPoint videókkal és tárgyi szemléltetéssel mutatták be a pályázat fő céljait, a megvalósítás állomásait és a négy „Évszak” kiadványt, amit a megvalósítás során készítettünk a partner intézmények tanulóival és tanáraival.

eTwinningverseny

A legnagyobb sikert az utazó képregény aratta. Ebben a „kamera” és a „csillag” beutazta a pályázatba bevont országokat, bemutatta nemzeti hagyományukat, ételeiket. Beszámoltunk azokról az IKT eszközökről és alkalmazásokról, amit a megvalósítás során sajátítottunk el.

A kategóriánkénti értékelés alapján iskolánk tanulói a második helyet szerezték meg a felső tagozatosok között. 

A vendéglátást és a fel- és visszaszállítást az Oktatási Hivatal biztosította. Élményekkel gazdagodva tértünk késő este haza.

You have no rights to post comments