artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2017 tavaszán/nyarán első alkalommal sikerült támogatást szereznünk a Magyar Úszószövetségtől, mely pályázat keretében 50 óvodáskorú (5-7 éves) gyermeknek volt lehetősége térítésmentesen - az óvodai nevelés keretein belül - délelőttönként úszásoktatáson részt venni. A tanfolyam lebonyolítására a Bihar Termálligetben került sor, Pap Róbert úszóedző vezetésével. - Cseke Szilvia írása

Gálné Tóth Klára, a Vass Jenő Óvoda és Bölcsőde vezetője támogatta munkánkat, segítségével a város 5 óvodájából toborozhattunk gyerekeket. A helyszín biztosításában, az edzések szervezésében és lebonyolításában Bondár Sándor, a Herpály-Team Kft. elnöke közreműködött. Köszönjük munkájukat.

A gyermekek ebben az életkorban a legfogékonyabbak, tágra nyitott szemmel lesik, mit mond az edző. Az úszás hatékonysága nagyban függ az alapoktól, a helyesen tanított gyermek élvezi a sebességet, s ha nem is lesz a későbbiekben versenyző, de megtanul szépen, kevés energiával, hatékonyan úszni. Biztonsággal fogja élvezni a vizet és ezt a csodálatos sportot, mely minden izmot megmozgat, és a sérülésveszély gyakorlatilag elenyésző.

Mindezeket szem előtt tartva, valamint a rengeteg pozitív visszajelzésnek köszönhetően bízunk abban, hogy tanfolyamunkat sikerül a következő tanévben is megvalósítani. Reményeink szerint ezt nem is olyan sokára egy igazi tanmedencében tehetjük meg, ahol télen-nyáron egyaránt sikeres úszásoktatás folyhat.

A támogatásokat ezúton is megköszönve szeretettel várjuk azok jelentkezését, akik akár alap-, akár versenyzői szinten szeretnék gyermeküket rendszeresen megmozgatni, így az egészséges életmódhoz szoktatni.

You have no rights to post comments